zaterdag 20 augustus 2011

Wakker ?

Op het forum van Dolls zet Renate iedere maand een sketch neer, die we kunnen maken. Dit is de sketch van de maand augustus;

en dit is wat ik ervan gemaakt heb.

materialen; papier van American Crafts - Blue skies en de titel is gemaakt van Zuickutz Paperdoll, de tickets heb ik zelf gemaakt van de stempel (weet het merk niet meer) en het fototoestel is ook een stempel, die heb ik op verschillende kleuren papier gestempeld en uitgeknipt, even knippen en plakken en voila !!
Ook nog een kaartje afgemaakt. Hij lag er al een tijdje, alleen de tekst stond er nog niet op, ik zat maar te bedenken wat er nog meer op moest, maar heb het toch alleen maar gelaten bij een tekst erbij. Ik vind hem zo af.
Het papier is weer van het blokje; My Minds Eye - Stella & Rose

vrijdag 19 augustus 2011

Optreden in café Scooters...



Eindelijk weer eens een layout gemaakt. Het is een foto gemaakt van Sander tijdens z'n eerste optreden in café Scooters. Ik heb nog zitten twijfelen of ik om de kleine letterstickers een zwart lijntje zou zetten, maar heb het toch niet gedaan.
Het papier is van Little Yellow Bicycle, de titel is gemaakt van Quickutz Sketchbook stans en de kleine alfabet stickers zijn van Toga Scrapbooking - alphabet dímprimeur, de spetterstempels zijn van Bo Bunny - Urban.