zondag 8 juni 2008

Kaarten DT lid gezocht bij Scrapfever !

Scrapfever is op zoek naar een speciaal DT-lid voor het maken van kaartjes. Hiervoor moest je 3 verschillende kaarten maken;

* Een kaart met een Magnolia stempel

* Een kaart met gebruik van Glimmer Mist

* Een kaart aan de hand van een sketch

Ik heb de volgende kaartjes gemaakt en ingeleverd. Niet dat ik de illusie heb in een DT team te kunnen komen, maar ik vond het gewoon een erg leuke uitdaging en ben inmiddels niet alleen aan het scrappen, maar ook steeds meer aan het kaarten maken.

Magnolia kaartje
De stempelsafdruk is ingekleurd met Derwent-coloursoftpotloden, de vleugeltjes zijn ingekleurd met Stickles (Star Dust), daarna is de stempel gemat op cardstock. Het dessinpapier dat ik gebruikt heb is van Crate Paper. De "Love" embellisement is met de Cuttlebug geëmbost. Op de bloem heb ik een doorzichtige knoop bevestigd met op de achterkant een stukje dessinpapier. Dit is vastgezet met een stukje groen waxkoord, en hierdoor heb ik een rode pin gezet.Kaartje met Glimmer Mist

Nooit gedacht dat Glimmer Mist zo leuk was. Ik heb eerst een houten hartje (van de Action) op een stukje karton gelegd. Hieroverheen met Glimmer Mist gesprayd. Het houten hartje op een ander stukje karton gedrukt. Zo kreeg ik er twee. Stukje kant en lint gebruikt, en een 'happy birthday' stempel van Imaginisce gebruikt. Het dessinpapier is van K&Company.

Kaartje n.a.v. een sketch

De vier vlakken zijn geëmbost met 2 verschillende embossingplaten voor de Cuttlebug. De vlinder is eerst met zwarte Stazon gestempels op de kaart, daarna nog één op blauw cardstock gestempeld en uitgeknipt. Met de hotfix bewerkt, de vleugels omgevouwen en toen heb ik de vlinder op de kaart geplakt (alleen het lijfje, niet de vleugels) zodat de vleugels nog wat omhoogstaan. De tag en de sierstrook zijn gemaakt m.b.v. stansen van de Cuttlebug.


Ik vond het ontzettend leuk om te doen en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

8 opmerkingen:

sam zei

ze zien er erg leuk uit, je glimmer mist kaart vind ik helemaal super! groetjes sam

ScrapEnjoy zei

leuk, hoe je het met glimmermist hebt gedaan, erg leuk idee, het andere kaartje ook erg leuk.

gr. Lilian

Ellen zei

wat heb je er een hoop werk van gemaakt.
de tweede heeft prachtige kleuren , leuk gedaan met de glimmermist en een mooie stempel ook bijpassend bijhet papier.

je vlindermag er zijn en wat een leuke manier om dat labeltje op te hangen

Hanneke zei

Mooie kaarten heb je gemaakt!!

Bedankt voor je antwoord op mijn blog, maar ik heb de foto helemaal niets verkleind, in mijn vorige berichtje is er 1 wel aanklikbaar en de andere 2 niet, vreemd toch?!

Martine zei

Superleuke kaartjes heb je gemaakt Wiebine!

Groetjes, Martine

Chantal zei

Leuke kaartjes. Mooi met de glimmermist.
En op je vraagje de bia is idd een inbindapparaat. De Bind itt all van Zutter. Ontzettend leuk voor minialbums.
groetjes,

Ellen zei

ik ben even terug Wiebine,, je bent getagged (zie mijn blog )

Anja (scrappie) zei

Nou Wiebine ik denk dat je zeker kans maakt je kaartjes zijn heel erg mooi geworden vooral die met die glimmermist. Ga voor je duimen. Succes.