zaterdag 15 mei 2010

In Mei leggen alle vogels een ei
Eindelijk weer eens een layout gemaakt waar ik blij mee ben. Rowan had een vogelhuisje gemaakt op school en die moest natuurlijk een mooi plekje hebben. Hij heeft samen met papa het vogelhuisje aan de boom opgehangen. Nu maar wachten op de vogeltjes.
Het dessinpapier is van Adornit - Fern Collection, de letters MEI heb ik met foamstempels op wit cardstock en blauwe verf gedrukt, met zwarte pen een randje eromheen en uitgeknipt. De rest van de tekst heb ik gemaakt met een stukje behangpapier (dat ik ooit eens uit de winkel heb meegenomen) en de letters zijn van de Action gestempeld. De randpons is van EK succes, Edger punch Binding Edge. De bloemetjes zijn gemaakt van een aantal cirkels met een Basic Grey brad in het midden. De prachtige takjes heb ik gemaakt met een Sizzix stans Branch w/leaves, geleend van Charlotte. Nog bedankt voor het lenen Charlotte...

11 opmerkingen:

EllenD zei

Wat een ontzettend mooi lootje Wiebine!! De kleuren zijn super!

Charlotte zei

Sodeknetters wat een gave layout! Wat goed om je foamstempels op deze manier te gebruiken... je brengt me op goede ideeën! ;) Enne... geen dank voor het lenen hoor. Ik neem ze volgende keer wel weer mee... :)

xxx

Dora zei

Wat een enorm leuke lo, mooie kleuren bij de foto's ook!

Lischa zei

Echt heel leuk gedaan zo

groetjes jolanda

Scraplijn zei

Helemaal geweldig Wiebine, leuk dat je die letters zo gestempeld hebt. Ik heb ze ook nog liggen, jammer om er niks mee te doen.
Echt superleuk gedaan!

Groetjes Marjolijn

Cora Hoekstra zei

Super mooie layout. Vorig jaar hebben Joost en Jeppe ook vogelhuisjes gemaakt, en eentje wordt er nu bewoont door fam. koolmees.

Boukje zei

Hij is prachtig geworden! Helemaal goed!
Groetjes Boukje.

Kitty zei

Superleuke layout!

Chantal zei

Hij is super leuk Wiebine, lekker vrolijke kleurtjes, daar wordt een mens idd blij van.

Karin zei

Helemaal leuk en helemaal mijn kleuren ook! Vind de letter ook helemaal super!
Groetjes, Karin

Lenet zei

gaaf lootje..die letters vind ik heel mooi gemaakt.!!