zondag 22 augustus 2010

Mijn allereerste ATC's

Eindelijk mijn 1e serie ATC's gemaakt en gelijk ook maar zes stuks.
Allereerst heb ik de achtergrond gemaakt met distress ink Mustard Seed (geel) en Worn Lipstick (roze). Hierop heb ik waterspetters gemaakt en deze gedroogd met de heattool (ik heb een gewone verfbrander). Daarna ben ik gaan stempelen, de stempel van de bloem heb ik gister in Zwolle gekocht en de tekststempel had ik nog. De inkt die ik heb gebruikt is van Stazon (Timber Brown). Met de bleektechniek heb ik de rozen gebleekt en met een waterbrush en distress ink Peeled Green (groen) heb ik de blaadjes ingekleurd en de steeltjes. Ik vond hem toch nog wat kaal en daarom heb ik nog een paar vlindertjes uitgeponst en deze er nog bijgedaan. Ik vond het ontzettend leuk om te doen en geloof dat ik er een verslaving bij heb.
Als iemand me trouwens kan vertellen hoe ik de foto's naast elkaar kan krijgen (2 naast elkaar) dan hoor ik het graag.


9 opmerkingen:

Jol@nd@ zei

Wat zijn het prachtige atc's geworden en wat heb je een leuke stempel gebruikt!

Groetjes Jolanda

Boukje zei

Prachtig! Mooie kleuren heb je gebruikt! En twee foto's naast elkaar? Kun je niet de eerste links neerzetten en de tweede rechts als je de foto's upload?
Groetjes Boukje.

Chantal zei

Ze zijn mooi geworden Wiebine. Alleen bij een paar zitten de vlinders ondersteboven (vind ik hoor, is niet perse zo :-) ). En foto's naast elkaar?? geen idee, moet je dit niet in je instellingen aangeven?

Anette zei

Ja, mooi geworden. Ik mis nog wel een beetje diepte in de afbeelding.
Als je je foto upload, kun je het formaat wijzigen en ook of je ze links, rechts of in het midden wilt hebben. (Er verschijnt een blauw balkje met opties)
Succes.
Gr. Anette

Jetty zei

ze zijn prachtig geworden.

Jolanda zei

Ze zijn erg mooi Wiebine en mooi he die stempel! En ga je nu ook mee doen met de swaps op Scrapfever en SA? Leuk om te doen hoor!

marjan zei

Ik vind ze supermooi !
Dat bleken,doe je dat gewoon met chloor?
Ziet er gaaf uit!
En zeker mee gaan doen aan de swap op SA :):):)

Dora zei

Ow zeg de eerste maar meteen wel heel erg mooie! Prachtige kleuren!

Kitty zei

Leuke atc-tjes! Als ik me niet vergis heb je ook nog een optie 'geen' bij het plaatsen van je foto's, dan komen ze achter elkaar. Als je ze geplaatst hebt de spaties ertussenuit halen dan sluiten ze aan. Formaat kun je nog aanpassen door te slepen op de hoekjes als je ze geplaatst hebt, (voor als het net niet past).