zaterdag 12 februari 2011

P t/m T voor de BOM voor Rowan klaar !!

En daar gaan we weer. Ik ben nog steeds met de BOM van Rowan bezig, ik wou hem in één jaar klaar hebben, dat is me niet gelukt, maar ik schiet al mooi op.
De afgelopen tijd heb ik deze layouts er weer bij gemaakt en ik vind het nog steeds leuk om te doen.
De opdracht bij de P was; gebruik diverse merken papier. Ik heb papier van Bo Bunny gebruikt en papier van Glitz (dat strookje).

De Q daar heb ik lang over moeten nadenken, maar toen kreeg ik een idee van Chantal, noem een Quote die bij Rowan past ! ik heb een quote gebruikt die Rowan zelf ooit eens heeft gezegd !! hij staat in mijn wolkje, die ik overigens op bijna alle pagina's heb laten terugkomen. De opdracht bij de Q was; gebruik Rubons, ik heb de Rubons van Basic Grey gebruikt (de sterren op de foto)

De R is natuurlijk van Rowan. Ik heb foto's gebruikt die door de jaren heen op de basisschool van hem zijn gemaakt, zo kun je zo leuk zien hoe hij veranderd. De opdracht bij deze letter was; gebruik een liedje, maar helaas kon ik dat niet toepassen dit keer.

De S is van sloffen. De opdracht bij deze letter was; gebruik een stans, ik heb de stans van Tim Holtz gebruikt.

En als laatste voor vandaag de T voor Talentenjacht. De opdracht was; gebruik geen dessinpapier. Ik heb craftpapier gebruikt voor de achtergrond en een kopie van de echte poster gemaakt die ze hebben gemaakt voor deze talentenjacht.

De U daar ben ik nog niet helemaal uit, maar de V, de W en de Y heb ik al af, maar die laat ik zien wanneer de laatste letters ook klaar zijn. Dan zijn ze mooi op volgorde. Wil je alle letters zien die ik gemaakt hebt ? klik dan even in de rechterkolom op Book Of Me voor Rowan, dan krijg je ze allemaal onder elkaar. Bedankt voor het kijken maar weer !!

7 opmerkingen:

Jetty zei

wow Wiebine je hebt even productie gedraaid. Mooi hoor.

Brenda zei

Heel erg mooi geworden! Je schiet al flink op hè? Mijn complimenten hoor,echt een prachtig album,ook voor "later".

sylvana zei

Ziet er geweldig uit

Cora Hoekstra zei

Wiebine, maar ook Rowan, wat wordt dit mooi. Een prachtig overzicht

Judith zei

Je boekje voor hem wordt echt leuk. Ik vind de pagina 'door de jaren heen' aandoenlijk. Wat gaan ze hard, he. Soms zou ik de tijd willen stoppen, heb je dat ook?

Dora zei

Nu weten we waar je de hele tijd was! Wat wordt dit leuk, en ook zo leuk voor rowan, gaaf boekje!

Kitty zei

Deze zijn ook weer zo leuk, Wat een geweldig boek wordt het!