vrijdag 25 maart 2011

ATC's gemaakt; natuur

Vorige week woensdag (of was het al weer 2 weken geleden) waren Marian, Boukje, Loes en Tynke bij me te scrappen geweest. Dat ging zo lekker, dat ik 's middags nog deze serie ATC's heb gemaakt. Ik heb plaatjes gezocht van rode bloemen en de ruimte om de bloem heen weggepoetst met ouderwetse koperpoets. Daarna heb ik met versamark de stempel erop gedaan en deze bestrooid met witte embossingpoeder en verwarmd met de heattool. Geeft een leuk effect vind ik. Daarna heb ik een mask gemaakt voor over de bloem heen en heb ik de tekststempel hieroverheen gestempeld. Zo lijkt het alsof de tekst achter de bloem zit. Helaas heb ik er maar 3 gemaakt (was voor een ruil op het Dolls forum) en heb ik er nu geen één voor mezelf. Ik ben zeker nog van plan om er nog eentje voor mezelf te maken.
Ik vond het weer even heerlijk om te doen.
5 opmerkingen:

Boukje zei

Wow, die zijn superleuk! Mooi effect geeft het zeg!
Groetjes Boukje.

Jacquelien zei

Ze zijn echt prachtig!!

Jetty zei

die zijn mooi. Koperpoets? Dat heb ik volgens mij niet eens in huis. Daarmee kun je een stuk van de afbeelding wegpoetsen?

Jolanda zei

Supermooi gemaakt zeg! En mijn koperpoets staat nu in de caravan want je schijnt er ook de krassen mee van de ramen te krijgen ;) wat een handig spul toch

Kitty zei

Ze zijn geweldig Wiebine!