woensdag 3 oktober 2012

G van Guns 'n Roses

Ik ben nog steeds bezig met mijn ABC-boekje voor Sander (ik maak de letters trouwens doorelkaar en zonder opdracht deze keer) Sander is een tijdje terug naar z'n eerste echte rockconcert geweest van Guns 'n Roses. Zijn neef is helemaal gek hiervan en vroeg of hij mee wou gaan, nou, dat liet hij hem geen twee keer zeggen. Hij heeft een te gekke gave dag gehad. Het concert begon, zoals vaker het geval bij hen, veel te laat, maar ze hebben wel het hele concert uitgespeeld ! dus zeker de moeite waard.

De foto schreeuwt natuurlijk om wat spectakel, dus ik ben met m'n verf en templates aan de gang geslagen en ..... ik ben verslaafd ! zo leuk om te doen. Bij deze achtergrond wou ik niet teveel felle kleuren gebruiken, de kleuren passen zo goed bij de foto, maar een volgende keer wil ik wat meer met felle kleuren gaan werken. Erg leuk om te doen, een echte aanrader dus. Ik heb de templates van the Crafters's Workshop en heb me laten inspireren door dit filmpje

Dit is de achtergrond zonder foto;
en dit is de pagina geworden;
Nog wat afgewerkt met stempels van Inkadinkado/Rock star, de letter G heb ik gestanst met een Cuttlebug stans; Red Tag Sale (blijft leuk) achter de letter heb ik wat washitape (Hema) gedaan en de foto is ook vastgeplakt met washi-tape. Het echte entreekaartje zit achter de foto als tage voor een onvergetelijke dag !!
 
Bedankt weer voor het kijken,
groetjes,
Wiebine

6 opmerkingen:

Boukje zei

Heerlijk gekliederd! Mooi bij zo'n stoere layout!
Groetjes Boukje.

Chantal zei

Wat gaaf wiebine, wat heb je al een hoopmtemplates, moet geloof ik ook eens een paar van die dingen aanschaffen. Ziet er spectaculair uit!!

Els zei

Ontzettend mooi Wiebine enwat een pracht kleuren die goed bij de foto passen. Ziet er prachtig uit.

Marian zei

wow...leuk wiebine!! Ik dacht, ik móet ff zien wat je gemaakt hebt met die templates..Wat een gaaf filmpje zeg, daar moet je inderdaad geen last van remmingen hebben,gewoon lekker doen! doeii

Anja (scrappie) zei

Wow supergaaf Wiebine een waar kunstwerkje perfect qua kleur zeker bij die foto. Leuk dat je meedoet bij DCL.

Lianne Raateland-Steenvoorden zei

Heel gaaf zeg!