zondag 4 november 2012

Workshop bij Birgit Koopsen !!

Gistermiddag ben ik bij Birgit Koopsen geweest voor mijn 1e workshop bij haar !! ik volg haar al een tijdje en vind het zo gaaf wat ze maakt en nu was het dan uiteindelijk zover. Ik zou er om 14.00 uur zijn, maar ik heb op de heenweg nogal wat gestress gehad. De weg waar ik langs moest was afgesloten en de tom tom bracht mij constant weer op hetzelfde stuk weg, waar ik dus niet langs kon, dus een beetje laat en geïrriteerd kwam ik aan, maar toen ik binnenkwam werd ik heel vriendelijk ontvangen.

 Ik heb ontzettend veel geleerd en ben zeker van plan alles thuis nog eens dunnetjes over te doen en wat nu bovenaan mijn scrapverlanglijstje staat is; texture paste !! ik heb al een paar kleurtjes embossingcreme (geeft ook een geweldig resultaat) maar dit is wit, lijkt op gesso, maar is wat dikker en als je er dan met glimmermist overheen gaat, geeft het zo'n gaaf effect. Zie de laatste pagina van mijn boekje...Dit was de uitnodiging van de workshop;
Hier zie je wat ik in mijn goodiebag had zitten en mijn 5 pagina's waarvan ik de basis heb gemaakt met diverse technieken.

De workshop duurde van 14.00 tot 18.00 uur. Helaas heb ik mijn boekje niet afgekregen. Hij moet nog afgewerkt, op de achterkant van de pagina's moet nog een zwart/wit foto komen en dan moet hij nog met een kettinkje aan elkaar, 'k heb nog genoeg te doen dus de komende dagen/weken. Echt een aanrader om eens naar Birgit te gaan. Ze had een wereld aan potjes en flesjes glimmermest, glimmer glam staan, dus keuze in overvloed !!


12 opmerkingen:

Boukje zei

Ziet er mooi uit, dat hart is ook prachtig! We moeten inderdaad binnenkort maar weer eens een crop, dan wil ik het graag zien! 'k Heb van Creabest modeling paste, ook een texture pasta, erg leuk spul om mee te werken!
Groetjes Boukje.

Klaske zei

ziet er goed uit Wiebine... lekker om zo even bezig te zijn. Jammer van het oponthoud onderweg, tussen Lauwersoog en Zoutkamp ligt de weg er idd uit, had me niet gerealiseerd dat je daar langs zou rijden, anders had ik je wel even een berichtje gestuurd...

veel plezier met je geleerde technieken. zie graag mooie experimentjes voorbij komen!

Cornelie zei

Leuk om allemaal nieuwe dingen te leren. Ziet er mooi uit zeg!!

Ria zei

Wauw dat lijkt me een super workshop geweest, leuke technieken erbij geleerd en die pasta heb ik al meer mensen mee zien werken, misschien toch ook eens aanschaffen !!!
groetjes Ria

Monique CreaTijd zei

Jammer dat Tom(tom) geen zin in die workshop had, gelukkig heb je doorgezet ! Ziet er puik uit, alleen al die flesjes verf, yammie. Succes met de laatste bladzijden !

Annelies zei

Lekker gekliederd zo te zien. Leuk!!

Marja zei

Het begin ziet er leuk uit, de rest zal ook zeker erg mooi worden.

Annemarie zei

Gaaf Wiebine!!
Jij bent lekker bezig geweest! Het is ook zoo leuk om te doen. Nog veel plezier met afmaken.
Groetjes,
Annemarie

Kitty zei

Gaaf Wiebine! Die pagina met het hart is idd super, wat een leuk effect. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Groetjes, Kitty

Jetty zei

wat ontzettend gaaf Wiebine.

Hinke zei

Dat ziet er zeker gaaf uit Wiebine.
Weet je trouwens dat je texture paste ook onwijs makkelijk zelf kan maken? Kijk maar eens op dit filmpje http://www.youtube.com/watch?v=EEDIUrI3o0E#

Hinke zei

Dat ziet er zeker gaaf uit Wiebine.
Weet je trouwens dat je texture paste ook onwijs makkelijk zelf kan maken? Kijk maar eens op dit filmpje http://www.youtube.com/watch?v=EEDIUrI3o0E#