zaterdag 27 april 2013

Bij Jane geweest te croppen !

Vandaag bij Jane in Ried geweest om samen met Boukje en Maaike te croppen. Het was weer ontzettend gezellig. Eerst was ik nog wat twijfelachtig of ik wel in de mood was om iets te maken, ik heb al een tijdje niet zo heel veel inspiratie, dus gisteravond nog even op pinterest zitten neuzen naar een paar leuke kaarten. Deze kaarten die ik heb gemaakt zijn dus gelift. De 1e kaart is naar aanleiding van de lift challenge (hij moest dus zelfs gelift) helaas was de inschrijving vandaag om 12.00 uur, dat redde ik dus niet, maar ik vond het origineel zo leuk, dat ik hem toch heel graag wou maken.
Dit is hem geworden;

Eindelijk op deze kaart ook mijn nieuwe Stampendous embossingpoeder Shabby bleu gebruikt. Deze embossingpoeder strooi je op het papier en verwarm je vanaf de onderkant. Je krijgt dan zo'n leuk effect. De tekststempel die ik heb gebruikt is al zo oud...... en ik heb hem kortgeleden pas ontdekt, wat vind ik hem leuk. Deze heb ik met witte embossingpoeder op de kaart gezet. Het witte 'taartrondje' heb ik van Boukje gekregen, die heeft ze zelf uitgestanst (nog bedankt Boukje) Toch wel een leuk formaat deze kaart, hij is 10 x 20 cm.
 
Daarna heb ik deze kaart nog gemaakt. Best wel simpel, maar hij is best leuk geworden al zeg ik het zelf. De vlindersstans heb ik van Jane geleend (zo handig dat croppen). Aan de zijkant zou ik een bruin lijntje naaien met de machine, maar helaas had ik geen bruin garen in huis, dus maar een strookje papier er langs gedaan. De tekst is gesneden met de silhouette.

Het was een supergezellige dag !! heel erg bedankt Jane voor de gastvrijheid !!
(de volgende keer neem ik een cadeautje voor je mee, helemaal vergeten in de stress) en voor jullie inspiratie. Ik ben weer helemaal in de mood en ga morgen gewoon nog even lekker door.

groetjes,
Wiebine

7 opmerkingen:

Boukje zei

Toch een tekst met de Silhouette gedaan, leuk en de strookjes ernaast staan ook mooi! Je blauwe kaart is super! Het was gezellig vandaag!
Groetjes Boukje.

Klaske zei

prachtige kaarten Wiebine! die bovenste vind ik echt een topper!

Els zei

Geweldig leuk bericht Wiebine en wat een pracht kaarten heb je gemaakt.Ben blij dat je weer inspiratie hebt gevonden om te scrappen.
Groetjes, ELs

Els zei

Nog even langs komen Wiebine want vanmorgen heb ik de enveloppen opengemaakt en daar zat jouw prachtige kaart tussen. Die is zo mooi en de tekststempel is ook heel mooi.
Groetjes, Els

Alida zei

ik vind ze allebei top, erg mooi, jammer dat je te laat was, maar ja, je hebt er wel een mooi kaartje bij.

Cornelie zei

wauw mooi gelift zeg! Super mooi resultaat! jammer dat je net te laat was!

Jetty zei

Ze zijn leuk Wiebine. Fijn dat je zo toch lekker bezig bent geweest.