vrijdag 23 augustus 2013

Weer wat kaartjes en een layout gemaakt !

Afgelopen tijd één layout gemaakt. We hadden er een opdracht bij gekregen; gebruik 12 vierkantjes. Achter de foto zit 1 vierkantje en deze heb ik op een wat groter vierkantje geplakt, daarna onder de foto 10 vierkantjes gevouwen. Ik moest het natuurlijk weer moeilijker maken dan het was, dus heb ik de vierkantjes gevouwen. Het idee had ik gezien op Pinterest. Ik vond het een erg leuk effect geven, alleen was het erg moeilijk om er nog iets bij te doen, omdat de vierkantjes eigenlijk een beetje te nadrukkelijk aanwezig waren. Uiteindelijk is het me toch gelukt denk ik. Dit is hem geworden;
Daarnaast heb ik ook nog een aantal kaarten gemaakt. Deze zijn met washi tape gedaan. Eén voor een collega die onlangs een dochter heeft gekregen.
en een kaart voor een andere collega die kortgeleden voor het eerst oma is geworden.
De stempel van de baby heb ik geleend van Boukje. De afdrukjes zijn nu allemaal gebruikt, dus ik vrees dat we weer eens een cropje moeten houden meid !
 
Voor bovenstaande kaart had ik een pakketje ontvangen, dat ik helemaal moest opmaken. Ik moet zeggen dat er wel erg veel embellisements op moesten, maar het is me gelukt.
Naar aanleiding van een sketch, heb ik deze kaart nog gemaakt.
 
 
Weer bedankt voor het kijken en ik vind het altijd erg leuk als je een berichtje voor me achterlaat !
groetjes,
Wiebine

6 opmerkingen:

Els zei

De layout vind ik echt super leuk met al die vierkantjes, maar ook de kaarten zijn erg leuk gemaakt. Vooral die met Tess en oma erop.
Groetjes, Els

Cornelie zei

Mooie kaarten reeks, maar wauw je LO is super!!!!

Annemarie zei

Wauw een hele productie! Mooie kaarten en je LO is ook erg mooi, ik vind je vierkantjes goed gelukt.
En voor die crop ben ik ook wel in!
Groeten annemarie

Alida zei

wat ben jij lekker productief geweest, ik vind je LO schitterend en die babykaartjes zo schattig, je andere kaarten zijn ook heel mooi

Kitty zei

Je bent druk in de weer geweest Wiebine, en allemaal even leuk! Die vierkantjes op je LO zien er gaaf uit zeg!

Klaske zei

Lekker op dreef Wiebine! De lo is erg gaaf met de vierkantjes! vind de babykaartjes ook errug leuk!!!