zondag 1 maart 2015

Gister op een crop bij Willeke geweest !

Gister op een crop bij Willeke geweest en het was zo gezellig !! en ook nog eens lekker dichtbij. De inspiratie is nog steeds ver te zoeken, maar vandaag heb ik de kaarten afgemaakt en ik moet zeggen dat ik wel tevreden ben.


 
 
Deze kaart is gemaakt voor de collega die me heeft ingewerkt bij mijn huidige job. Ze verwachtte een tweeling en die zijn nu inmiddels geboren. De basis van de kaart heb ik gemaakt met de nieuwe embossingfolder van Marianne Design, dat geeft zo'n leuk effect. Het papier dat ik heb gebruikt, heb ik gekregen van Annemarie, nog heel erg bedankt daarvoor Annemarie en het papier is ook van Marianne Design. Met deze kaart doe ik mee aan de nieuwe challenge van Marianne Design; maak een babykaart.

 
Dit was de eerste kaart die ik op de crop heb gemaakt, hij is schandalig gelift, maar wie doet dat niet. Omdat ik niet zoveel tijd heb, komt de inspiratie maar niet, dus maar beginnen met een kaartje te liften. De tekststansen zijn van Clearly Besotted, zo leuk zijn ze en niet duur, dus die staan inmiddels op mijn verlanglijstje. Lekkere felle kleuren gebruikt, dat vind ik toch altijd wel erg leuk. 
 

 
 
De laatste kaart heb ik met Bister gemaakt, zulk leuk spul. Ik heb de kleuren groen, geel en blauw gebruikt (alhoewel je de blauw niet zo goed kunt zien) gewoon wat bister op het papier doen, je hebt maar een heel klein beetje nodig en dan hierover wat water spayen en drogen met de heattool. Wanneer je het opnieuw nat maakt, gaat het weer uitlopen, erg leuk spul is het. Ik heb het karton van Stampinback gebruikt. De stempel is ook van hun (sheet 148B) Je kunt met een waterpen wat gedeelten wit maken, ik heb het dit keer met een gewone witte pen gedaan.
 
 
Bedankt voor het kijken en een berichtje vind ik altijd erg leuk om te lezen,
groetjes,
Wiebine

12 opmerkingen:

Boukje zei

Mooie kaartjes zijn het geworden, heel verschillend, maar zo leuk! Het was gezellig gisteren! Leuk dat je met de babykaart meedoet met de MDchallenge!
Groetjes Boukje.

Willeke zei

Het was erg gezellig! En leuk je te ontmoeten!
Mooie kaarten en voor iemand die weinig inspiratie had zijn ze mooi geslaagd!

Ria zei

Dat zijn gewoon weer mooi kaartjes geworden.
Met dat blister en die witte bloemen is echt prachtig geworden.
Pffft liften?? Ik doe niet anders hoor.
En het was super bij Willeke om zo samen te croppen.
XXX Ria

Kitty zei

Ja hoor, geen inspiratie hè...!?? Heel mooi Wiebine. Dat bister heb ik ook gekocht maar ik heb het te goed opgeborgen... :( Nou ja, komt wel weer tevoorschijn. En ook ik lift heel veel, met dank aan o.a. Pinterest.

Margot zei

Geen inspiratie? Hier klopt iets niet :)
Geweldig leuke kaarten Wiebine!

Thamar, zei

hoi hoi

wat een mooie kaartjes heb je weer gemaakt.
leuk leuk leuk

gr Thamar

mieke zei

Een lief , schattig kaartje.
Leuk dat je met ons meedoet.

Mieke, MD Challenge blog

Wybrich zei

Wat een schattig kaartje!
Dank je wel voor het meedoen.
Gr Wybrich
DT MDchallenge blog
Ps. Zou je in het vervolg alleen de kaart willen linken waar je aan de challenge mee wilt doen.

Yvon van Heugten Doensen zei

3 heel verschillende stijlen maar wat een leuke kaarten heb je gemaakt, mmm die bister lijkt me ook wel wat eens gaan rondkijken. Je tweede is mooi met die halve cirkels erin, pasta of??

Groetjes yvon

Thea Wildeman zei

Wat een schitterend en lief baby kaartje heb je gemaakt
Leuk dat je meedoet met onze challenge.
Gr.Thea
DT Challengeblog MD

Anita zei

Je hebt een prachtige kaart gemaakt maar volgens de regels van de challenge mag je bij gebruik van alleen stansen geen teksten van een ander merk gebruiken.
Nu zijn dit geen andere merk teksten dus voordeel van de twijfel.
We moeten helaas wel streng zijn

Gtr. Anita
MDblog

jolanda creatief bijtje zei

schitterend
bedankt voor het meedoen
groetjes jolanda bongers
dt challengeblog md