zondag 4 oktober 2015

Een minialbum gemaakt voor mijn zwager.

De afgelopen twee en een halve week is Siese, de broer van Gerrit, vanuit Brazilië in Nederland geweest. Hij woont al jaren daar en de laatste keer dat we hem zagen was 3 jaar geleden, toen mijn schoonvader plotseling is overleden. Vorige week zaterdag zijn we met z'n allen naar de dierentuin in Emmen geweest, even een dagje met z'n allen op pad. We hadden prachtig weer en het was super gezellig. De dag hebben we afgesloten met een lekker etentje bij de Chinees. Afgelopen zondag bedacht ik, dat het wel leuk zou zijn om hem een album mee naar huis te geven, maar het was natuurlijk wel kort dag. Zondag hebben we van iedereen de gemaakte foto's gevraagd naar ons toe te sturen, daar heb ik een aantal van uitgezocht en die hebben we 's middags bij de Hema afgedrukt. Ik had nog een aantal vellen papier van Autentique, Celebrate, die ik wel heel leuk vond. Lekker stoer papier in mooie kleuren. 's Avonds op Pinterest wat minialbums bekeken, maar toch maar besloten zelf iets in elkaar te knutselen. Maandag uit mijn werk nog een aantal vellen erbij gehaald, want ik had niet genoeg voor een album en als ik snel moet, dan kan ik niet ook nog eens passen en meten. Gelukkig kon ik de vellen dichtbij huis vinden, bij de Duif in Leeuwarden.

Hij is klaar !! en ik vind hem ook nog eens erg leuk geworden, al zeg ik het zelf. Kijk zelf maar even. Ik vind het altijd mooi om niet teveel verschillende materialen en stansen/stempels te gebruiken, zo komt hetzelfde steeds weer een beetje terug en krijg je een beetje lijn in je werk. Zo heb ik dus op elke pagina (behalve op de hele donkere vellen) de achtergrond bewerkt met een ruitjes stempel en zwarte Stazon. Ook een aantal washi tape rolletjes laat ik steeds terugkomen.
Vanmiddag hebben we een afscheidsfeestje, dinsdag gaat hij weer naar huis, dus vanmiddag ga ik het hem cadeau doen.
 
groetjes,
Wiebine

15 opmerkingen:

Annemarie zei

Super mooi geworden Wiebine!

Ingen Kok zei

Wat een geweldig minialbum. Inderdaad zonde om weg te geven... Maar goed, als je zwager er erg blij mee is, dan is dat natuurlijk ook wel erg leuk :D

Sara zei

Het is echt een heel mooi boekje geworden. Leuk dat je overal hetzelfde kleurenschema gebruikte en het toch nergens saai is. Zo mooi afgewerkt overal, een plezier om te bekijken. Daar ga je iemand blij mee maken!

Ria zei

Wat een super mooi album is dat geworden, de spirit was je echt niet kwijt hoor. Ook al bij het SA gewonnen en nu dit weer als een mooi aandenken voor je zwager.
Gewoon super!
Groetjes, Ria

Chantal zei

Wat is tie mooi zeg!! zo leuk met de steeds terugkerende elementen! Echt top!

Marjolijn van Elsberg zei

Superleuk gedaan en een mooi aandenken voor je zwager. Wilde jij nog afdrukjes van de stampotique stempels of heb je ze inmiddels van Kitty al?

Boukje zei

Mooi album geworden Wiebine! Goed om niet teveel materialen te gebruiken, geeft inderdaad een mooie eenheid in het boek! Wat een mooi aandenken!
Groetjes Boukje.

Lin zei

Hij is prachtig!!!

Miranda zei

Wat een super leuk Album heb je gemaakt Wiebine.
Wat zal hij hier blij mee zijn, zo'n prachtig aandenken aan zijn bezoek aan Nederland.
Groetjes Miranda

Kitty zei

Het is een supergaaf boekje Wiebine. Daar heb je vast moeilijk afscheid van kunnen nemen!

femminde zei

Superleuk album.'
Knap dat je dat in zo'n korte tijd in elkaar kan zetten!!!

Groeten van Femminde

Yvon Van H zei

Heel mooi geworden, Wiebine en een geweldige herinnering voor je broer

Jeanette zei

Wat een super leuk aandenken zo'n scrapboekje met prachtige foto's. Erg mooi gedaan en ook nog supersnel!

Groetjes Jeanette

Heidie zei

Wat een schitterend boekje heb je gemaakt.

Liefs Heidie

Thamar, zei

hoi hoi

wat heb je een heerlijke lange post. super mooi album heb je gemaakt.