zondag 21 februari 2016

Bij Oma Dee

Zo'n leuk blog is dat zeg! Bij Oma Dee. Er staat regelmatig een leuke uitdaging of een leuke kaart op het blog, het geeft mij in ieder geval steeds heel veel inspiratie. Deze keer is er weer een uitdaging op gezet. Gebruik deze sketch;
Deze kaart heb ik gemaakt. Dezelfde kleuren als die van de vorige kaart gebruikt.
 
 
Ik heb allereerst verschillende kleuren op een stempel gezet en hierover met water gesproeid. Daarna deze gestempeld op aquarelpapier. Hierop met zwart embossingpoeder de stempel links gezet (het taartonderzettertje) daarna een strook perkamentpapier eroverheen gedaan. Hierop een stuk roze paier met daarop de stans 'happy' gedaan (stans van Stampin Up) daarna op het perkamentpapier 'birthday' met zwarte inkt gestempeld.
 
Met deze kaart doe ik mee aan de sketch-uitdaging bij Oma Dee.
 
bedankt voor het kijken !
groetjes,
Wiebine

9 opmerkingen:

Margot zei

Wat grappig, ik herken de kleuren uit de kleurenchallenge bij de Dutch Card Lovers, dus daar kun je 'm ook mee laten doen! Mooi kaartje!

Klaske zei

Gaaf kaartje geworden Wiebine! Leuk blog is dat! Ik volg ze ook al een tijdje en ze hebben ook erg leuk spul in hun webwinkel staan!

Bij Oma Dee zei

Hoi Wiebine, wat leuk om te horen dat je graag op het Bij Oma Dee blog komt om inspiratie op te doen. Je kaartje is in ieder geval superleuk. Leuke techniek heb je gebruikt voor de achtergrond, ik hou wel van zo'n aquarel-achtig effect. Leuk dat je meedoet met de uitdaging.

Oeneke zei

Mooie strakke kaart geworden Wiebine

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een leuke kaart en een heel aparte kleurencombi, Erg mooi!!!!!
Ik ga eens kijken bij die Oma van jou.

Thamar, zei

weer een leuke kaart heb je gemaakt. ook ik vind oma dee erg leuk.

Brenda zei

Erg mooi kaartje Wiebine, mooie kleurtjes ook!

Je@net zei

Leuke uitwerking van de sketch, Wiebine. Mooie kaart geworden!

Cornelie zei

Mooi hoe je de achtergrond hebt gemaakt! Mooie kleuren en ook hoe je de tekst happy vast hebt geniet vind ik erg leuk! Fijn dat je mee doet Wiebine, en zo enthousiast bent!