zondag 20 maart 2016

Gelli plate gekocht

Vorige week naar de beurs in Zwolle geweest en daar een gelli plate gekocht en dat is me toch leuk !
 
Je hebt ze in verschillende formaten, ik heb de vierkante van 15 x 15 cm aangeschaft, maar ik denk dat ik binnenkort de kleine en grote ronde ook ga aanschaffen, die staan in ieder geval op mijn verlanglijstje. Dit weekend eindelijk tijd om ermee aan de slag. Alvast op Pinterest wat filmpjes bekeken en toen aan de slag. Het moet even wennen, maar na een tijdje ga je er echt plezier in krijgen. Ik heb in eerste instantie gewerkt met mijn templates.
 
 
 
Dit zijn de 1e probeersels, linksboven zie je een wat groter exemplaar, hierop heb ik in het roze met de achterkant van een penseel circeltjes gedraaid in de verf en dan krijg je dus een superleuke afdruk. Hier wil ik meer mee experimenteren, maar mijn witte papier was op, dus vanmiddag maar even bij de Action langs geweest en wat papier en nog wat kleurtjes verf aangeschaft. Ook een tube zilververf gekocht, lijkt me een super mooi effect geven.

 
 
Het volgend weekend hebben we een extra lang weekend, dus kan ik dan heerlijk aan de slag. Ik wil de achtergronden gaan gebruiken kaarten mee te maken, maar ik wil nu ook eens een art journal gaan maken, dus genoeg ideeen.
 
Ik zag nog een superleuk filmpje van Barbara Gray, ga hem maar eens bekijken als je geinteresseerd bent in de gelli plate, zoveel ideeen..... ik geloof dat dit wel een nieuwe verslaving kan worden.
 
groetjes,
Wiebine

1 opmerking:

Lenet zei

Je probeersels zijn goed gelukt. Ik heb de ronde en kleine rechthoek, maar heb er nog niet veel mee gedaan. Eerlijk gezegd. Het staat nog wel hoog op mijn to do lijst. Ben benieuwd. Naar wat je er nog meer mee gaat doen.