vrijdag 1 juli 2016

Eindelijk weer eens lekker creatief bezig geweest....

Eindelijk weer eens lekker creatief bezig geweest. Dat heeft echt heel lang geduurd hoor, totaal geen inspiratie, ook niet veel tijd en wanneer ik dan tijd heb, komt er niets uit... maar vorige week begon het weer wat te borrelen en toen ik op het challengeblog Dutch Card Lovers de nieuwste uitdaging zag, ben ik op mijn eigen blog bij mijn favoriete sites langsgeweest.

Hier ben ik uiteindelijk terecht gekomen, Some fiddling on the kitchen table, het blog van Anneke de Clerck. Deze dame maakt zulke gave dingen, mooie kaarten, mixed media.

Deze kaart kwam ik tegen (ik had hem natuurlijk al eens eerder gezien) ik vond vooral ook de achtergrond zo leuk gedaan, dat herinnerde me weer aan de workshop van Birgit Koopsen de ik onlangs in Parijs gedaan heb. Daar maakten we ook zo'n soort achtergrond van verf.
Ik heb met dezelfde kleuren verf op een A3 vel de achtergrond gemaakt, groen, blauw en wit. Wat dotten verf op mijn craftsheet gedaan en deze met een brayer op het vel papier gedaan, daarna nog even met een bankpasje (ik heb een hele mooie van Birgit gekregen tijdens de workshop) en witte verf wat strepen aangebracht. Daarna heb ik het vel in 8-en gesneden en kon ik beginnen.
 
 
Ik zie nu dat er nog ergens op mijn bureau 2 lege velletjes zijn, want ik had 8 velletjes en heb 6 kaarten gemaakt, nou ja, komen wel weer tevoorschijn.

Het was fijn om weer even in mijn eigen wereldje te kunnen zitten, hopelijk blijft de inspiratie komen, het weekend eerst mijn bureau maar eens opruimen denk ik.

En nu nog een kaart uitzoeken die ik voor de challenge ga gebruiken.....Party Animal laat ik meedoen aan de 258e challenge van Dutch Card Lovers.

Bedankt voor het kijken en berichtjes vind ik altijd leuk om te lezen en een heel fijn weekend toegewenst !
 
groetjes,
Wiebine

8 opmerkingen:

Boukje zei

Mooie serie, ziet er gezellig uit, lekker bezig geweest dus!
Groetjes Boukje.

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een superleuke kaartjes Wiebine, heerlijk toch om weer lekker te kunnen fröbelen!

Marjan Küppers zei

Mooi is je serie en lift zeker ook! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

Margot zei

Wiebine, ik ben onder de indruk!!! Wat geweldig! Anneke is ook 1 van mijn favorieten! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

anja curvers zei

Wow wat een prachtige serie zeg en inderdaad Anneke maakt geweldige dingen die van jou zijn echt heel erg gaaf geworden. Leuk dat je meedoet bij DCL.

Ellen zei

Mooie kaart heb je gelift met fantastische resultaten!
Bedankt voor het meedoen met DCL.
Groet Ellen

Anneke zei

Heel mooie reeks kaartjes! Fijn dat ik je kon inspireren :)
En proficiat met het winnen, super!

Nota Bene zei

Ik heb net je blog leren kennen via DCL. Gefeliciteerd met je prijs, helemaal verdiend! Je kaartenreeks is superleuk.
Groetjes, Nele