woensdag 21 september 2016

afgelopen zondag heerlijk aan het croppen geweest bij Jetty

Afgelopen zondag zijn we weer heerlijk aan het croppen geweest met ons vriendenclubje, ditmaal bij Jetty. Tussen het kletsen door, hebben we ook nog best wat leuke dingen gemaakt. Het blijft toch lastig om iets, groter dan een kaart te maken, als we met z'n allen zijn, maar ditmaal ging het kaartjes maken best lekker.
 
Allereerst een geboortekaartje gemaakt voor Nim, de zoon van Moniek. Een prachtige achtergrond stempel geleend van Annemarie, de Brushed Stars stempel van Darkroomdoor. Als je goed kijkt, zitten er in de sterren een soort van strepen, zo mooi ! ik heb hem inmiddels zelf besteld, dus hoop binnenkort eigenaar te zijn van de stempel. De naam NIM is gestempeld met een alfabetstempelset van Stampin Up en het beertje is ook van Stampin Up. Het balkje is van washitape, geplakt op dikke tape om een beetje diepte te krijgen, een zwart/grijs touwtje eromheen en klaar.

 
Deze kaart was een beetje mislukt, dat wil zeggen de onderkant was mislukt, maar ik heb er toch nog wat van gemaakt. Allereerst het aquarelpapier met een kwastje nat gemaakt en daarna met distresss inkt hier 3 kleuren op gezet. Zo lopen ze mooi door. Hier de bloemen gestempeld met rood en de stempels zijn (alweer geleend van Annemarie) volgens mij ook weer van Darkroom door. De bovenste tekststempel heb ik gekregen samen met een bestelling bij Stamping Cottage. Super leuke winkel.  De onderste tekststempel heb ik geleend van Linda en die heb ik op kalkpapier gestempeld.
 

 
Ik had al even op een A4 aquarelpapier een achtergrond gemaakt met verf. Rood/oranje/geel en wit. Hierop heb ik mijn nieuwste stempel van Birgit Koopsen gestempeld met zwarte embossingpoeder. De pijlenstempel heb ik geleend van Annemarie. De hello stans is van Stampin up. Die heb ik 2 x gestanst, in zwart en geel en met nietjes vastgezet.

Deze kaart had ik eerlijk gezegd al bijna klaar. De achtergrond gemaakt met distress inkt en stempels en hierbij de Crazy birds stempels van Tim Holtz stempels gebruikt.

Weer een leuke voorraad, nu deze lijn doorzetten, nu het nog kan.
 
De 14e van oktober word ik geopereerd aan mijn linkerschouder, dus geen idee hoe snel ik mijn arm weer fatsoenlijk kan gebruiken, dus zolang het nog gaat...
 
bedankt weer voor het kijken,
groetjes,
Wiebine
 
 

3 opmerkingen:

Rieni zei

wat een mooie kaartjes heb je gemaakt, heel divers maar allemaal mooi

Brendaxx zei

zo jij zat lekker in de flow Wiebine! Mooie kaartjes allemaal!
Groetjes, Brenda

Willeke zei

Mooi Wiebine!