zondag 11 december 2016

het minialbum van ikke

Op de forum dag van vorig jaar van het Scrappers Noord Nederland forum heb ik een begin gemaakt met een minialbum, met foto's van mezelf van vroeger. Mijn ouders maakten altijd de foto's natuurlijk, en je mocht blij zijn als je er op stond, want op de één of andere manier stond de persoon altijd net op het randje van de foto :) De foto's die ik nu gebruikt heb, zijn allemaal wel aardig gelukt.

Het is een minialbum geworden dat je helemaal uit kunt klappen, ik hoop dat je het aan de hand van de foto's een beetje kunt zien. Het ontwerp hebben we gekregen van de organisatie en ook het papier en de embellishments hebben we gekregen. Door het papier dat een beetje een vintage uiterlijk heeft ben ik op het idee gekomen om foto's van vroeger te gebruiken.


Leuk dat je weer even kwam kijken,
fijne zondag nog,
Wiebine

7 opmerkingen:

Ria zei

Dat is super leuk geworden.
Prachtig zo met die oude foto's van jezelf.
Groetjes, Ria

Lenet zei

Wat een super leuk Album.

Brendaxx zei

Die is mooi geworden Wiebine! Leuk idee met die foto's van vroegâh :))) Jij zit lekker in de scrapflow zeg! Goed bezig!!

Boukje zei

Wat een mooi album, leuk met die foto's van vroeger! (Herkenbare foto's ook, zo lijken die van mij ook ongeveer!)
Groetjes Boukje.

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een leuk album en je thema helemaal geweldig, en zo herkenbaar!!! die foto's wat waren we toch braaf vroeger. Soms verlang ik naar die tijd terug.

Jeanette zei

Je fotoboekje is prachtig geworden. Leuk idee om oude foto's te gebruiken!

Groetjes Jeanette

Chantal zei

Superleuk geworden en die oude foto's, zo dierbaar!