woensdag 13 september 2017

Bedankje voor de oppas gemaakt en een leuke digistempel van Vera Lane gekregen en verwerkt.

Toen wij op vakantie waren, heeft onze buurvrouw op onze dieren en planten gepast, de laatste dagen van onze vakantie was ze er zelf niet en heeft haar vader voor haar waargenomen, zo lief! als bedankje had ik voor beide een doosjes chocolaatjes gekocht met voor ieder een kaart.

De ondergrond van beide kaarten is gemaakt met de gelli plate, erg blij was ik met dat resultaat. Verder met de Layered Letters Alphabet stempel van Stampin Up de tekst erop gezet, de kleine tekst eronder heb ik er zelf bij geschreven, bloemetje erop en ik vond hem klaar!

Onlangs heb ik een superleuke shop ontdekt die digitale stempels verkoopt, Vera Lane Studio. Er is ook een  facebookgroep van en op deze groep kwam er een gratis digistempel voorbij en die vond ik zo leuk, daar heb ik een bedanktkaartje van gemaakt.

 
 
ook deze achtergrond is met de gelliplate gemaakt. Daarna heb ik op een ander stuk dat ik had gemaakt met de gelliplate, de bloem en de tak gestempeld van de stempelset van Paper Artsy Eclectica ETS06. Deze uitgeknipt en opgeplakt. De bij is de gratis digistempel van Vera Lane, die heb ik ingekleurd met Spectrum Noir Illustrator stiften, dit zijn stiften op alcoholbasis. De tekst is uitgestanst.
 
Ook heb ik meegedaan aan een ATC ronde bij het forum van Creatijd, maar ik kan ik nog niet laten zien, omdat ze eerst verdeeld moeten worden.
 
groetjes,
Wiebine


Geen opmerkingen: