zondag 28 januari 2018

Mathilda!

Weer heerlijk zitten tekenen met de digitale stempels van Vera Lane, ik vind het steeds leuker worden en het is zo relaxed. Ik kleur met Spectrum Noir Illustrator. Ik hoefde niet zoveel kleuren heb ik steeds gezegd, maar toch heb ik gister weer 3 stuks erbij gekocht. Ik moet zeggen dat ik het wel erg lastig vindt om de juiste kleuren te vinden. De echte kleur is namelijk heel anders dan op de dop van de stift staat vermeld, erg lastig. Mocht iemand hier een tip voor hebben, ik houd me aanbevolen.

Dit weekend weer 2 kaarten gemaakt met Mathilda. De eerste is voor een forumlid, bij haar is vorig jaar kanker geconstateerd, ze heeft eerst bestralingen gehad en onlangs is ze geopereerd. Als het goed is, moet alles goed komen en kan ze met vertrouwen het nieuwe jaar in, vandaar dat ik deze digi heb gebruikt.
 
De achtergrond is weer één van mijn gelliplate achtergronden. Hierop heb ik met WOW embossingpoeder en een stempel van Birgit Koopsen  gewerkt. In dezelfde kleur als ik in de achtergrond heb gebruikt, zo zie je het wel, maar valt het niet teveel op. Een washitape gebruikt om Mathilda te gronden en met de dymotang de tekst erbij gemaakt.
 
 
Bij de de kaart hierboven heb ik wederom een achtergrond gebruikt die ik heb gemaakt met de gelliplate. Hierop gestempeld met een achtergrondstempel van Birgit Koopsen en daar nog met een stencil en pasta gewerkt. Deze kaart is ook voor een forumlid dat net geopereerd is, ze is nog aan het revalideren, want het wil nog niet zo lekker.
 
Nu is er nog iemand opgenomen in het ziekenhuis, dus ik moet weer aan de slag, want zij moet zeker een kaart hebben. Ik had graag een voorraadje gehad, maar helaas, dat lukt me nog niet. Over 2 weken weer een cropdag met ons vaste scrapgroepje, dus hopelijk dan werken aan een voorraadje.
 
Gister nog naar de Open dag geweest van Boukje. Ze is onlangs verhuisd naar Drachten en heeft daar een prachtige workshopruimte aan huis. We hebben een boekje gemaakt; 10.000 redenen tot dankbaarheid. Was erg leuk en gezellig om te zien.
dat was het weer voor dit weekend!
Wiebine
 
 


 

Geen opmerkingen: