dinsdag 3 november 2015

Best wel veel gemaakt de laatste tijd !

Ik heb best veel gemaakt de laatste tijd hoor, ik zal het weer eens laten zien.
Met de stempels van Katzelkraft, de pinguïns, deze kaart gemaakt. De stans ´hello´ is van Stampin Up. Ik vind ze zo leuk !

 
Deze bovenstaande kaart heb ik gemaakt n.a.v. een sketch die op het Creatijd forum is neergezet.
 
Daarna deze kaart gemaakt voor de dochter van mijn broer. Zij en haar man verwachtten 9 december hun eerste zoon. Afgelopen zondag werden we blij verrast dat hun zoon al is geboren. Vijf en halve week te vroeg, dus hij moet nog wel in de couveuse blijven, maar op zich lijkt alles goed. Voor zo´n ienemiene manneke vond ik deze kaart toch niet echt passen, dus toen deze kaart nog maar even gemaakt. Ik kan deze kaart altijd nog een beetje aanpassen en versturen, wanneer hij naar huis mag.
Toch een wat liever kaartje toch?? met de 3 nieuwste kleurtjes distress inkt die ik op de Kreadoe heb gekocht. (cracked pistachio, fossilized amber en mermaid lagoon)
ja, ja, op de Kreadoe geweest, afgelopen zaterdag samen met Jetty. Ik had twee kaartjes gewonnen via een win aktie van facebook van Scrapbookzolder. Bij Scrapbookzolder leuke spulletjes gekocht èn een workshop gedaan, gegeven door Birgit Koopsen. Zo leuk om te doen. Lekker aan het werk geweest met haar prachtige stempels, wat kleurtjes distress inkt, en sommige delen van de stempels ingekleurd met Reeves waxkrijtjes (die ik dan ook gelijk maar heb aangeschaft)
 
 
Het is is echt jaren geleden dat ik daar ben geweest. We hebben een gezellige dag gehad hoor, maar ik vond het erg jammer dat alles zo door elkaar heen stond. Niet echt overzichtelijk.
Ook nog de leuke accesoirestempels gekocht van Katzelkraft (hetzelfde idee dan die van Tim Holtz, maar wel de helft goedkoper) die moet ik nog even mounten, dus dat gaat nog wel even duren, voordat ik daar mee kan werken.
 
bedankt voor het kijken,
groetjes,
Wiebine
 
 
2 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi Wiebine, Wat een mooie kaarten heb je gemaakt! Ja, op de Kreadoe kun je veel inspiratie op doen én leuke spulletjes kopen! Bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog! Groetjes Maja.

Thamar, zei

geweldig wat een leuke kaarten .
Ik kon helaas niet naar de kreadoe . snik snik
fijne avond