dinsdag 22 december 2009

Kersttraditie, uitdaging december op Scrappassion

Iedere keer zal ik meedoen, en steeds is er wat. Dit keer heb ik alles gewoon aan de kant gedaan, ik vond dit zo'n leuke uitdaging. Kersttradities....Je kunt alles lezen over de uitdaging op het Scrappassion-blog. Je kunt nog tot 31 december meedoen, dus ik zou zeggen, doen.....
Sinds Sander z'n legotrein heeft gekregen op z'n verjaardag (hij werd toen 4 en is nu bijna 14) hebben we een legokersttrein rond onze kerstboom lopen. Soms met echte sneeuw erop, maar steevast komt ie beneden te staan. Dit jaar zelfs met legokerststad erbij. Ze tuigen de boom ook altijd zelf op, soms met wat hulp, maar dit keer hebben ze alles zelf gedaan. Een kerst zonder legokersttrein is dan ook bij ons geen echte kerst.
Het papier is van Graphic 45. De leuke rand om het rondje heb ik gemaakt met een Martha Steward pons. Ik ben nog even op zoek naar het webblog waar de uitleg op stond van deze leuke rand, die hebben jullie dus nog tegoed. Ik heb hem gevonden ! hier is de uitleg van het leuke randje, hij is van Lenet; even een stukje naar beneden scrollen. De bloemetjes heb ik gemaakt met de nieuwe pons van Nellie Snellen (de kleinste).4 opmerkingen:

Charlotte zei

Ik vind 'm supergaaf geworden Wiebine! Mooi zoals je die rand om de cirkel hebt gemaakt... ennne: de Nellie Snellenbloemetjes zijn super!!! :)

Marian zei

mooie LO,Wiebine...Ik vind dat randje papier wat er rechts onder uit komt, ook erg leuk gevonden..

groetjes,marian

Dora zei

Wat een leuke traditie die trein, en leuk dat ze samen de boom doen.
Mooie lo!

Tamara zei

echt een super leuke layout geworden wiebine :) mooie kleuren het papier zo bij de foto/lo.. xx Tamara