zondag 7 februari 2010

de C van mijn book of me van Rowan


Deze keer kregen we van Monique een sketch die we moesten gebruiken voor de C. De keuze voor het onderwerp was dit keer best makkelijk, natuurlijk ging de layout over de CITO toets die Rowan vorige week moest maken. Eerst al drie weken toetsen maken voor z'n rapport en 2,3 en 4 februari dus de eind CITO toets voor groep 8. Nu doet z'n meester er niet zo moeilijk over gelukkig, als je de informatie op t.v. soms ziet, zou je er zelf haast zenuwachtig van worden. Rowan mocht snoep meenemen naar school en meester Chris zorgde voor wat drinken erbij. Rowan had er echt zin in !!
Na de eerste dag was Rowan wel heel erg moe, en donderdag begon hij zelfs een beetje ziek te worden, buikpijn, keelpijn, dus vrijdag even een dagje thuis gehouden. Hopelijk heeft hij het goed gedaan en mag hij naar de school van zijn keuze.

6 opmerkingen:

scraplijn zei

Superleuk Wiebine, en ja die citotoest, gelukkig nemen ze het een beetje luchtig, als je de media mag geloven is het inderdaad allemaal heel zwaar.Het wordt nu al een leuk album!!!
Groetjes Marjolijn.

Lenet zei

Hij is heel leuk! Hier hebben ze geen cito gehad maar de NIO toets. Geloof dat het net zo iets is. Amber heeft haar advies al gehad.
Het papier dat je gebruikt hebt vind ik trouwens geweldig. ligt hier ook nog te wachtern op DE foto.

Nicky zei

heel erg leuke lo wiebine! ben erg benieuwd naar de rest!

ScrapEnjoy zei

Volgens mij wordt het een heel leuk bummetje, leuke foto van Rowan, wens hem sterkte...

groetjes Lilian

Charlotte zei

Heel gaaf om dit moment vast te leggen. Mooie layout!

xxx

Je@net zei

Las in de krant dat deze week de uitslag komt!! Spannend hoor!
Leuke lo geworden met een heel verhaal erachter!