dinsdag 2 maart 2010

Bij gebrek aan inspiratie....

Heb ik een boekje gemaakt waar ik mijn randponsen in heb gebruikt. Ik heb het kortgeleden bij iemand gezien, maar weet zo niet meer bij wie, dus denk niet dat ik het zelf heb bedacht, maar het leek me wel handig. Zo weet ik precies welke ik heb (niet zo moeilijk, want ik heb er nog maar 4) én hoe de ponsen heten. En weet je wat nog het leukste is ? er kunnen nog heeeeeel veel bij.Ook heb ik een boekje gemaakt voor mijn Distress Ink. Ik heb er nu best wel veel en nu is de kans dus groot dat ik dubbele ga kopen. Om te weten welke kleuren ik heb, heb ik ze in een handzaam boekje gedaan. Eén keer gestempeld en één keer aan de onderkant 'geveegd' om te zien hoe hij 'kleurt'. Wanneer ik nu een stukje papier wil inkten, dan kan ik even in m'n boekje kijken welke kleur het mooist er bij staat. Het boekje kan ik ook meenemen naar de winkel, voor als ik weer eens een nieuw kleurtje wil hebben. Zo koop ik nooit twee dezelfde ! En ook hier weer geldt; er kunnen nog heeeeeel veel kleuren in.6 opmerkingen:

EllenD zei

wat ontzettend leuk gemaakt Wiebine!! Handig!

Dora zei

Dit is echt heel handig, ik stond pas nog in de winkel...mmm heb ik die nou wel of niet....:)

Marian zei

Jah! Dat is nu eens handig,zeg! Van je ponsenboekje,maar ook van je inkt..Zelf heb ik eens een agenda gehad,waar ik mijn uitgestanste (figuur-)pons-afdrukjes in had geplakt,maar dit idee van zo'n boekje is ook heel leuk.Die moet ik onthouden... :D

groetjes,Marian

Petra zei

Een superslim idee om een ponsboekje te maken. Het andere boekje voor de distressinkt is ook handig, maar ik gebruik alleen maar de "vintage photo". Daar hoef ik dus geen boekje voor te maken.

Loes zei

Grappig, je hebt dus een administratie gemaakt voor al je spullen. Leuk bedacht.

* Daniëlle * zei

Handig zeg, vooral die van de inkt! Dat had ik nog niet eerder gezien. ;-)