woensdag 17 maart 2010

kaartje voor Miriam


Vandaag heb ik een kaartje afgemaakt die richting Almere gaat. Miriam, mijn nichtje, is dinsdag a.s. jarig, dus hij komt naar je toe Miriam.
Het papier dat ik heb gebruikt is uit een paper pad van Basic Grey - June Bug. Ik heb in het onderste vel een pons gebruikt van Martha Steward - doily Lace. Verder heb ik een rood waxkoord gebruikt, waar ik een hartje aan heb gehangen. Het stukje gaas heb ik op aanraden van Loes gekocht bij de Wibra (zo leuk) de blaadjes zijn gemaakt met een pons, de bloemetjes zijn gemaakt van de floral punch van Nellie's C het hartje is gemaakt met Stickles Candy Cane. De vlinder is een stans van Marianne Design Creatables vlinder 3(gebruikt van Loes). Als iemand een idee heeft om het papier uit deze stans te krijgen, dan hoor ik het graag, want dat is een heel werk.

6 opmerkingen:

Loes zei

Hij is prachtig Wiebine! Ik heb dat papier ook, zo lekker vrolijk! En de vlinder is natuurlijk ook schitterend! Inderdaad een heel gepruts, maar hij komt er uiteindelijk wel mooi uit gelukkig.
Ik heb je gisteren niet gezien bij de Wibra, ik ben ook nog even langs geweest. Ik heb nog roze en groen/bruin band gekocht (ik kon het niet laten liggen voor dat geld ...).

Boukje zei

Mooie kaart en leuk dat band!
'k Heb wel een idee om de vlinder eruit te laten halen, gewoon Loes laten doen, die kan dat heeeel goed! :)
Groetjes Boukje.

Scraplijn zei

Superleuk!!!
Groetjes Marjolijn

Dora zei

Een enorm mooie kaart!

Heleen zei

wat een leuk kaartje Wiebine, prachtig zo met die vlinder.
Voor de vlinder heb ik nog wel een tip: gewoon het papier er in laten zitten, de volgende laag laat dan veel gemakkelijker los.
groetjes,
Heleen

Ria zei

Wat een geweldig mooie kaart!!!!!!!

groetjes Ria S.