woensdag 29 december 2010

de N en de O voor de BOM van Rowan

Zo, het is even geleden dat ik een berichtje heb gezet op mijn weblog, sorry daarvoor, maar ik heb het een beetje druk gehad. Deze week 3 dagen vrij maar liefst, en dat zijn dan ook de eerste en laatste vrije dagen die ik heb. Vanaf 3 januari ga ik 28 uur per week werken, dus een beetje plannen denk ik om toch lekker met het scrappen bezig te zijn.
Eindelijk heb ik dan nu de N klaar. Het is de N van Nintendo Wii geworden. Rowan is helemaal gek van spelletjes en de Wii is dan ook één van de favorieten. Op 1e Kerstdag hebben we ons het spel Wii-fit kado gedaan. Er zit zo'n balanceboard bij, dus kunnen we alle vier goed aan de slag. De opdracht van Monique was; gebruik stickers, nou het is niet echt een sticker die ik heb gebruikt, maar ach... ik vind het goed zo.

De O was een stuk gemakkelijker, natuurlijk wordt dat de O van Oeleboele. De beer die werkelijk overal mee naartoe gaat en allerlei avonturen beleefd. Rowan heeft er zelfs kranten van gemaakt (A4 formaat) ik heb ze even ingescant en verkleind, zodat er een idee is van hoe die kranten er uit zien. Hij maakte ze samen met z'n vriendjes op de basisschool. Ook heeft hij samen met Sander verschillende filmpjes op You Tube gemaakt over Oeleboele, zoek ze maar eens op.....
De opdracht deze keer was; gebruik iets van Maya Road, ik heb het envelopje gebruikt.

Wil je de eerder gemaakte letters zien van de BOM van Rowan, klik dan even in de rechterbalk op Book Of Me Rowan, dan zie je ze allemaal !
5 opmerkingen:

Natasja Vink zei

Zijn leuk geworden

Boukje zei

Je bent weer lekker bezig, zie ik. Mooie bladzijden, vooral die van Oeleboele!
Groetjes Boukje.

Dora zei

wat zijn ze enorm leuk geworden!

Jetty zei

prachtig Wiebine.

Kitty zei

Het ziet er weer gaaf uit Wiebine!