zondag 5 juni 2011

Eindelijk weer een layout gemaakt...

Dit keer een layout met een foto van Sander gemaakt tijdens onze vakantie in Frankrijk in 2009. We waren daar in een prachtig aangelegde tuin, het was bloedheet, en hier kon Sander even heerlijk in de schaduw liggen. Hij wil eigenlijk nooit op de foto (klinkt denk ik erg bekend) maar hier had hij lekker niets door....
Het achtergrond papier heb ik bewerkt met een redelijk nieuwe pons van mij. Verder heb ik het mooie papier van My Minds Eye gebruikt (Stella & Rose) wat zit er eigenlijk veel in zo'n klein blokje papier. Ik heb een tag gemaakt, deze bewerkt met distress inkt (bruin en blauw) en hierop heb ik met mijn muziekstempel gestempeld (mijn nieuwe inkt Brilliance Gold van Art Journey gebruikt)geeft een leuk blinkend effect. De tekst; maak je ... waar, heb ik gestempeld met Kars letterstempeltjes ook bij Art Journey vandaan. "Dromen" heb ik gestanst met de nieuwe stans van Tim Holtz, ik heb even met een blauwe stift een randje om de letters gemaakt. De rozet is ook van Tim Holtz. Beide stansen heb ik bij Liselore Design gekocht. Het vogeltje kennen jullie vast nog wel, jammer dat dit de één na laatste is die ik nog heb.


11 opmerkingen:

Oeneke zei

Mooie Lo geworden, met prachtige kleuren

Kitty zei

Superlootje!

Brenda zei

Hij is prachtig!! Gaaf papier!

Petra zei

Wat een prachtige lay-out! het papier is mooi he, ik heb ook een blokje hiervan, leuk om te zien dat je met een blokje ook goed een lay-out kan maken:)
Groetjes Petra

Chantal zei

Wat een heerlijk lootje weer. Het papier is en blijft prachtig en het is ook zo veelzijdig!!

Boukje zei

Mooie LO, leuk de ponsranden en het rosetje staat hier ook mooi!
Groetjes Boukje.

Heidie zei

wat een mooie lo heb je gemaakt.

liefs heidie

Charlotte zei

Ik vind 'm super Wiebine! Dat papier blijft helemaal geweldig. :)

dithny zei

Hele gave lo, en super papier er bij.

Ellen zei

Ik vind je lo erg mooi!! Mooi papier is dat zeg! De rozet staat er goed bij zo!

Tinklestar zei

Hij is weer erg mooi Wiebine!!!