maandag 13 juni 2011

Twee kaartjes gemaakt...

Echt, totaal verschillende kaarten heb ik gemaakt. De eerste is gemaakt met papier van de Action (zo'n blokje). De stempel heb ik met de masktechniek gedaan, zodat de vogeltjes niet zijn gekleurd. Lekker poetsen met distress ink Peeled paint en dried marigold (groen en oranje) daarna hier 3 lagen Utee eroverheen gedaan, zodat er een mooie dikke laag overheen zit, daarna de linker bovenhoek en rechter onderhoek even warm gemaakt en met Brilliance inkt Gold een swirl gestempeld. Geeft een leuk effect, de swirl zit er als het ware in gedrukt. Ik had het gezien bij Art Journey en vond de techniek zo leuk. De takjes bij het bloemetje heb ik van een stans van Boukje gemaakt (nog bedankt voor het gebruiken)

Bij het 2e kaartje heb ik het stempeltje ingekleurd en het jurkje heb ik uit het papierblokje gestempeld (Basic Grey June Bug) De takjes zijn weer van een stansje van Boukje ('k moet hem toch maar eens op mijn verlanglijstje zetten) Het achtergrondpapier heb ik in de hoekjes met mijn nieuwe billenpons bewerkt (kun je bijna niet zien, maar goed)

Eén kaart is voor een scrapvriendinnetje die het lichamelijk op het ogenblik erg moeilijk heeft, en de andere is voor een ex-collega die ook niet helemaal lekker in haar vel zit.

6 opmerkingen:

Oeneke zei

Idd heel verschillend maar beide heel leuk, ik vroeg me al af hoe je dat bij die vogeltjes gedaan had en dat idee met het jurkje is ook heel leuk

Boukje zei

Ha leuk die takjes, het gaas eronder staat ook leuk! Leuk die stempel gemaskerd! En de Magnolia is mooi ingekleurd! Mooie kaartjes zo!
Groetjes Boukje.

Brenda zei

Twee heel verschillende maar heel erg mooie kaartjes!! De bovenste is mijn favoriet;)

Jetty zei

superkaartjes Wiebine. En die stempel van de vogeltjes vind ik helemaal geweldig.
Utee moet ik ook nog ergens hebben, ik ga dat ook eens proberen. Leuk

En de magnolia, wat een leuk idee om dat zo te doen met het jurkje.

Tamara zei

Wat een leuke kaartjes, heel vrolijk en lekker zomers. Zo verschillend en allebei zo leuk.
Gr Tamara

anita zei

Hoi Wiebine

wat heb je mooie kaarten gemaakt zeg!! schitterend..

Groetjes Anita