zondag 31 maart 2013

kaartje gemaakt met Stampin Up producten


Goedemiddag, ik weet niet wat het de laatste tijd is, maar ik ben niet zo veel bezig met scrappen, heb wel mijn scraphoek even opnieuw ingedeeld waarbij ik mijn laptop én silhouette een plekje heb kunnen geven. Nu hoop ik dat ik meer gebruik ga maken van de silhouette, omdat ik hem nu gewoon direct kan gebruiken.
'k Heb vanochtend even een kaartje gemaakt met de stempel die ik via Diana bij Stampin Up heb besteld, samen met de embossingfolder die ook van Stampin Up is.
Ik moet zeggen dat de embossingfolder erg scherp embost, waardoor het papier bijna scheurt, geen idee hoe dit komt. Jammer, want het is een leuk figuurtje...
Nu is er bij SU-per challenge een nieuwe uitdaging; Voorjaar. Ik weet niet of het een echte voorjaarskaart is, maar ik vind de kleurtjes wel voorjaar en ik heb alleen deze SU stempel in mijn bezit, dus het is niet anders. Ik ben er in ieder geval blij mee. Het papier is van My Minds Eye. Annemarie had dit blokje gekregen tijdens ons scrapweekend in Lemele. Ik vond het zo'n prachtig blokje, dat ik de restjes van haar mocht hebben. Ik zeg wel restjes, maar het was nog best veel hoor, dit kaartje heb ik er dus al van gemaakt en ik heb nog meer over, dus er volgen meer.
 
groetjes,
Wiebine
 5 opmerkingen:

Klaske zei

Leuk kaartje Wiebine! Door de kleuren toch best voorjaarsachtig vind ik!! Leuke stempel!

Gonny van der Ruijt zei

ik vind het ook echt voorjaar door de kleuren en het gezellige bloemetjes papier. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

Els zei

Een pracht van een voorjaarskaart Wiebine en dat je embosfolder scherp embost heb ik ook wel eens met andere folders. Denk ook wel dat het soms aan het papier ligt.
Fijne dag en groetjes, Els

Erna Logtenberg zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt!! Bedankt voor het meedoen met onze SU-per challenge!! groetjes, Erna

Alida zei

wat een heerlijk vrolijk kaartje, mooie kleurtjes