dinsdag 12 maart 2013

Scrapweekend in Lemele

Het afgelopen weekend weer op Scrapweekend geweest in Lemele en het was weer bere gezellig. Ik heb zelfs nog aardig wat gemaakt al zeg ik het zelf. Connie en Marcita hadden allerlei opdrachten bedacht, erg leuk hoor, maar ik kon er even niets mee (niet de juiste foto's bij het juiste papier etc.) dus toen maar gewoon lekker voor mezelf aan het scrappen geweest en dit is het resultaat.
Deze layout had ik al een tijdje liggen. Bij Oeneke ben ik ermee begonnen. Ik had de titel gestanst met een letterstans van Brenda en toen ik thuis kwam was ik een letter kwijt, dus omdat Brenda ook op het Scrapweekend was, haar even gevraagd of ze het alfabet mee wou nemen. Nu kon ik eindelijk de layout afmaken.
 
Ik moest voor iemand een 'gekke' kaart maken en volgens mij is dat wel gelukt !
Deze kaart heb ik gemaakt met de opdracht van Connie en Marcita. We moesten hen 4 nummers geven en daarbij hoorden opdrachten. De opdrachten waren; maak een vrouwenkaart, gebruik de kleur paars, gebruik een stempel en een ster !

En voor Sander zijn alfabetboek heb ik eindelijk weer twee pagina's erbij gemaakt. Allereerst de N van Nieuwe kamer. Afgelopen december hebben we z'n kamer opgeknapt, nieuw behangetje, geverfd en gesausd, nieuwe gordijnen. Helemaal in stijl is het nu ! zelfs de wand is helemaal open geweest om de stopcontacten op een andere plaats te zetten (nodig voor z'n gitaarspullen) en de muur te versterken, de gitaren hangen nu aan de wand.
en de E van Epiphone Les Paul, zijn nieuwste gitaar !

Volgend voorjaar ben ik graag weer bij het 6e scrap- en bepweekend van Scrappen Noord Nederland !

 

14 opmerkingen:

Boukje zei

Haha, net je een pbtje gestuurd of je veel gemaakt had in het weekend, ja dus. Je hebt goed je best gedaan! Mooie LO, je gekke kaart is goed geslaagd en ook je andere kaart en bladzijden van je boek!
Groetjes Boukje.

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat heb je mooie dingen gemaakt.
Groetjes Miranda

Alida zei

wauw, wat ben jij productief geweest zeg, leuke LO's, dat gekke kaartje, zo gaaf. En je zat hier dicht in de buurt, als ik dat had geweten, had je wel een bakkie kunnen doen.

Els zei

Wat ben je productief geweest Wiebine en wat een leuke creaties zijn het geworden. De opgeknapte kamer vind ik ook heel mooi geworden.
Groetjes, Els

Annemarie zei

Wat heb je nog veel gemaakt!
Erg leuk allemaal!

Margot zei

mooi resultaat! en je gekke kaart is te gek!

Jeanette zei

Wauw de lay-out van de jongens is echt heel erg mooi geworden. En als hij zo mooi is maakt het niet uit hoe lang je ermee bezig bent, het resultaat kun je zien.

Groetjes Jeanette

Ellen zei

Ik vind je lo erg mooi! Vooral het papier is erg gaaf!
Leuke kaartjes heb je ook gemaakt en weer 2 pagina's voor het boek...lekker productief dus!

Oeneke zei

Je hebt niet stil gezeten zie ik. Die gekke kaart is super geworden. En eindelijk is je LO ook af, wat zijn de jongens groot geworden ondertussen ;-)

Anoniem zei

Jij bent goed bezig geweest! Je gekke kaart is erg leuk en je lo's zijn super. Groetjes Sylvia

Chantal zei

Je bent goed bezig geweest zeg, allemaal mooie dingen gemaakt!!

gerjoz zei

Hey wiebnie,

Je maakt nog steeds erg leuke projecten. Hoorde van Grytsje dat je vlak na de opleiding een andere baan hebt gevonden. Succes met alles.
Groet Gerria

gerjoz zei

Hey wiebnie,

Je maakt nog steeds erg leuke projecten. Hoorde van Grytsje dat je vlak na de opleiding een andere baan hebt gevonden. Succes met alles.
Groet Gerria

Brigitta Raaijmakers zei

Mooie projecten heb je gemaakt Wiebine! Zoals ik al zei is die titel van de lo super mooi. Leuk ook die oude foto's van je jongens.

Groetjes Brigitta