woensdag 26 juni 2013

de M van Magnetron maaltijden.... voor het boekje van Sander

En ja hoor, eindelijk weer eens een pagina gemaakt voor Sander z'n boekje, de M dit keer van Magnetron maaltijden !
Het idee van de layout komt van de site van Karin Joan. Zij is één van de DT leden van Creabest en ik heb haar pas 'ontdekt'. Kijk maar eens op haar site, ze maakt zulke mooie dingen.

Dus een beetje aan het rommelen geweest met distress inkt. Het kussentje van de distress op een sheet gewreven en hiermee op het witte cardstock gesmeerd met een boterhamzakje. Daarna met mijn Silhouette het woord 'magnetron' uit een sheet gesneden (achteraf had ik het liever van een wat dikker materiaal gehad, dan zie je het relief wat beter, een tip voor de volgende keer) met een sheet is het wel makkelijk te positioneren op je layout. Het woord 'maaltijden' heb ik geschreven, ik wou het ook uitsnijden met de silhouette, maar op de één of andere manier, wil het niet mooi snijden, misschien toch te klein ?. Verder nog wat vlekstempels gebruikt en met zwarte dylusions nog even wat meer spetters gemaakt.
Een printerpapiertje uitgeknipt in de grootte van de layout en hier een groot gat gescheurd. De binnenkant heb ik op de layout gelegd en daarna heb ik met een tekststempel hierlangs gestempeld met bruine inkt. Omdat er toch echt wel wat bij uitgelegd moet worden, heb ik maar een tag achter de foto gedaan.

Ik vond het leuk om eens op deze manier te werken en zal proberen zo snel mogelijk weer een letter van Sander z'n ABC boekje te maken. Ik ben hiermee begonnen toen hij 16 werd. Het was de bedoeling om in dat jaar het hele boek te maken, nu is hij 17,5. Ja, ik weet het, ik schaam me diep.......


O ja, wil je de rest van het boekje zien ? dan moet je hier even kijken ! (even een stukje naar beneden scrollen)

weer bedankt voor het kijken,
groetjes,
Wiebine

6 opmerkingen:

Annelies zei

Lekker aan het kliederen geweest dus! Ben ik nu ook aan het doen :-)

Els zei

wow wat een heerlijk geklieder en het is je aardig gelukt met de inspiratie van Karin.
Vind hem erg mooi geworden en wat maakt het uit hoe lang je er over doet. Als je het maar met plezier doet. Leuk gevonden deze letter van de magnetron.
Groetjes, Els

Alida zei

superleuk Wiebine, ik vind het een geweldige pagina geworden, ga nog even naar de rest van je boekje kijken.

Margot zei

dat ziet er leuk uit!

Karin Joan zei

Hoi Wiebine, wat verrassend om te zien hoe je de technieken v mijn layout hebt kunnen toepassen in deze pagina, echt leuk! Blij dat ik ne heb kunnen inspireren. Ik ga ook de andere paginas v je boekje bekijken,

liefs,
KJ

Kitty zei

Oeioeioei, wat een leuke pagina! Je hoeft je niet te schamen hoor, je wilt niet weten wat ik nog heb liggen aan UFO's!