dinsdag 25 juni 2013

Een kaartje voor Scrapplezier !

Vandaag een kaart gemaakt met een sketch van Yvon, die zij voor het Scrapplezier - blog heeft gemaakt. Het is voor de 12# kaartensketch en je hebt de tijd tot 21 juli ! dus als je zin hebt om mee te doen.....
Dit is de sketch;
en dit is de kaart die ik gemaakt heb;


 
Het papier is van My Minds Eye Memorable. Ik had eerst de ondergrond van kraft gedaan, maar toch maar voor wit gekozen, omdat het geheel dan een wat frissere uitstraling kreeg. Valt toch niet mee hoor, om van die zonnestralen te knippen. Deze opgeplakt en met mijn witte Sharpie pen, stiksteekjes om de stralen heen gezet. Daarna de Happy Birtday erop geplakt (heb ik eens gekregen bij een stansjesswap, geen idee meer van wie) in het hartje hiervan zit een witte bloem, hierop heb ik een kleinere bloem geponst uit het dessinpapier en hier een brad in gedaan, met een stukje flosdraad dat ik nog van Helena van Scrapplezier heb gekregen (nog bedankt Helena) nog even drie kleine Pearls in de rechteronderhoek gezet (van de Action) Omdat ik 3 vellen dessinpapier heb gebruikt, kan ik nog 2 kaarten maken, ... dus ik ben nog wel even bezig...
 
Met deze kaart doe ik dus mee aan Challenge #12 van Scrapplezier !
 
bedankt voor het kijken,
 
groetjes,
Wiebine

8 opmerkingen:

Cornelie zei

Doet een beetje patchwork achtig aan. leuk zo in cirkel vorm!
Mooi ook de tekst zo in het midden!

Maaike Huisman zei

Prachtig gedaan, mooie kleuren.
Die tekst vind ik ook heel bijzonder.

Groetjes, Maaike

Els zei

Wat een schattig kaartje Wiebine en de sketch is ook erg leuk.
Groetjes, Els

Jeanette zei

Wat een mooie kleuren, prachtige kaart.

Groetjes Jeanette

Marja zei

Ik kan me voorstellen dat het niet gemakkelijk is om al de stukjes goed te krijgen, maar het is jou goed gelukt. De kaart is super!

Boukje zei

Mooie uitwerking van de sketch, mooie kleuren!
Groetjes Boukje.

Alida zei

mooie kleurtjes en inderdaad dat wit geeft een frisse uitstraling, leuk die stiksteekjes. Volgens mij komt de tekst van een silhouette bestand? Bedankt dat je mee hebt gedaan met de kaarten challenge van ScrapPlezier.

Yvon van heugten doensen zei

Super leuk gedaan dat uigestanste en zeer mooie kleuren heb je gebruikt, bedankt dat je mee hebt gedaan bij de sketch van ScrapPlezier.

groetjes yvon