woensdag 30 oktober 2013

de R van Rijden maar.... voor het boekje van Sander

de R is klaar voor het boekje van Sander. Het is geworden; Rijden maar......
Toen Sander vorig jaar augustus naar het Voortgezet Onderwijs ging in Leeuwarden wou hij heel graag een scooter hebben, dat leek hem fantastisch. Voor z'n examen mocht hij van ons z'n rijbewijs halen, dus snel de theorie leren, daarna het examen gedaan (allemaal in één keer gehaald) en toen een scooter gekocht, een Aprillia, helemaal blij is hij ermee en ook Rowan krijgt al de kriebels.....

Hier zijn ze samen naar oma gegaan in Leeuwarden, Rowan achterop.

De layout heb ik gemaakt met het papier van Kaiserkraft, Shaken not Stired. De vlekkenstempels zijn van Bo Bunny, Urban, de letters heb ik gesneden met een letterstans, Olivia van Provokraft, de kleine letters zijn van Making Memories, tiny alphas, washitape heb ik gebruikt en de stans aan de linkerkant (op het checklijstje) is van Die Namics, notepad en de chevrons aan de rechterkant, die heb ik gemaakt met de achtergrondstempel van Stampin Up, Positively Chevron, allereerst met embossingpoeder op het papier gedaan (een strookje) hierop zwarte embossingpoeder van Ranger gebruikt en daarna ze losgeknipt.
De foto heb ik aan de boven- en onderkant met dikke tape vastgeplakt zodat ik achter de foto, de uitslag van z'n theorie-examen kon doen. Hier heb ik een tabje aan vast geniet.

dit was het weer,
bedankt voor het kijken,
groetjes,
Wiebine

3 opmerkingen:

Ria zei

En het is werkelijk een super leuk boekje voor Sander.
Prachtig gedaan Wiebine.
Groetjes, Ria

Alida zei

schitterend, erg mooi gemaakt Wiebine, het boekje schiet al mooi op.

Ria zei

Dat zijn werkelijk prachtige gedeeltes voor het boekje van Sander.
Groetjes, Ria