dinsdag 11 februari 2014

Lekker poedelen !

Dit weekend weer heerlijk aan het croppen geweest en een begin gemaakt met een layout. Vandaag afgemaakt, maar ik ben er niet helemaal tevreden mee.
Het was naar aanleiding van een sketch. Er moest een soort van rand omheen, die heb ik gemaakt met een template en embossing creme, daarna dezelfde kleur als de cardstock gegeven, maar ik vind de kleur te donker in vergelijking met de zomerse foto en de rest van het papier, maar goed... ik laat het zo.
De foto is een aantal jaren terug gemaakt op onze zomervakantie in Frankrijk. Daar heb je allemaal van die heerlijke beekjes waar je lekker in kunt afkoelen (poedelen) dus. De gears heb ik van Annemarie gestanst (helaas weet ik het merk niet, 'k vind ze zo leuk). De stempels op de pijltjes heb ik ook geleend van Annemarie. Het zijn stempels van Ali Edwards Clear Stamps BEAUTIFUL Technique Tuesday. Die staan dus inmiddels ook op mijn verlanglijstje.
bedankt weer voor het kijken,
groetjes,
Wiebine

5 opmerkingen:

Els zei

Wel een heel leuk lootje Wiebine en de rand vind ik super mooi met de emboscreme. Misschien met een witte pen iets rondom nog doen.(of naaimachine) Vind het groene eigenlijk wel leuk en lijkt het een beetje op een grasveld.
Groetjes, Els

Brenda zei

Ik vind het toch ook een mooi lootje geworden Wiebine! Ben het helemaal met Els eens. :)
Groetjes,Brenda

Oeneke zei

Idd een leuke LO, heerlijk verfrissend. En mocht je er ontevreden over blijven... het idee van Els klopt wel, net een grasveldje. Dus witte pen, stiksel of hier en daar een madeliefje ;-)
Groetjes Oeneke

Maaike Huisman zei

Ik vind hem ook mooi geworden. Niet te donker ofzo.Gewoon een lekker vrolijke lo.
En die rand vind ik ook mooi gedaan. Een grasrand was niet wat bij mij opkwam.
Weet ook niet wat dan wel, maar geen gras.

Groetjes, Maaike

Tynke zei

In het echt is ie nog mooier.. Ik vind hem goed gelukt Wiebine!