donderdag 22 mei 2014

Life is a journey, enjoy it

 
Onlangs heb ik voor iemand hier uit het dorp een layout gemaakt voor haar broer en (aanstaande) man. Best moeilijk, omdat je de mensen in kwestie niet kent, maar ze had me verteld dat ze houden van reizen en genieten van het leven. Ik wou dus een quote gebruiken die daar een beetje mee te maken heeft en vond deze; Life is a journey, enjoy it ! Het papier dat ik gebruikt heb is van My minds eye - the sweetest thing, bluebell - playful. Ik heb het papier gecombineerd met blauw en geel cardstock en hierop wat houten embellissements gebruikt. De wereldbol heb ik bij Els mogen stansen. Ook heb ik de naaimachine weer gebruikt, zoals je kunt zien. Dat blijft zo leuk om te doen !
 
 
Ik heb trouwens bij de Action een 3D lijst gekocht, voor maar € 3,29. Dat is natuurlijk geen geld en hij is prachtig. De foto die ik heb gemaakt met lijst is niet goed gelukt vanwege de schittering in het glas, maar gelukkig had ik van de layout zelf ook nog een foto gemaakt. Ik hoop dat ze hem mooi vinden !
 
Met deze layout wil ik graag meedoen aan de Scrapuitdaging nr. 10 van het Cards & Scrap Challengeblog.
 
De opdracht is;
Gebruik stiksels/borduursels op je creatie!


9 opmerkingen:

Alida zei

schitterend, wat leuk dat schuine stikwerk, ik kan me voorstellen dat ze hier erg blij mee zijn.

Els zei

Super wat is deze layout mooi geworden Wiebine en ik weet zeker dat de mensen die deze layout ontvangen deze ook erg mooi zullen vinden. Schitterend hoe je de wereldbol hebt geplakt en alles past goed bij elkaar.
Groetjes, Els

Jeanette zei

Heel erg mooi geworden Wiebine! Leuk die wereld bol en de stiksels van de naaimachine. Ook de kleuren combinatie is erg leuk!

Groetjes Jeanette

Brenda zei

Die is echt supermooi geworden Wiebine!! Die wereldbol vind ik erg gaaf, perfect voor deze LO. Hier zijn ze vast blij mee:)

Els zei

leuk met die stiksels Wiebine en gezellig dat je meedoet met Cards en Scrap.

Minke Brattinga zei

Leuk dat je ook meedoet met onze scrapuitdaging! Mooie layout heb je gemaakt Wiebine! Super hoe je de stiksels heb verwerkt!
Groetjes Minke C&S.

Lean de Ruiter zei

Mooi lootje heb je gemaakt tuurlijk gaan ze die heel gaaf vinden.
groetjes,Lean

Ans zei

Hele mooie lo Wiebine!!!

Leuk dat je meedoet met de cards&scrap challenge!

Liefs Ans

Jenneke zei

Zo, dat vind ik knap gedaan hoor! En een mannenlayout en dan ook nog voor mensen die je niet kent! Mijn complimenten, Wiebine, echt superleuk gedaan!

Dankjewel voor het meedoen met C&S.

XXXJenneke