zaterdag 6 september 2014

de Q van Quote !

Ja hoor, zoals jullie weten ben ik bezig met een ABC boekje voor Sander. Die van Rowan is allang klaar, maar het valt niet mee om nog één te maken, maar ik houd vol en wil nu toch even een eindsprint doen, want ik hoef nog maar 6 letters.

Deze keer heb ik de Q van Quote gedaan en dit papier heb ik erbij gebruikt, tsja...wat een kleuren he, maar ik vond het wel leuk passen bij poster van de quote van Loesje.

De quote past perfect bij hem hoor, hij houdt van computeren (welke jongen van 18 vindt dat nou niet leuk) en hij slaat 's ochtends wel 10x z'n wekker uit....pfff.....

Allereerst heb ik met embossingpasta en een mask een afdruk gemaakt op verschillende plaatsen op het vel dessinpapier. Deze heb ik met distress inkt geel gemaakt (zit ook in het papier) daarna met zwarte distress inkt de randen van het papier aangezet. De tapjes heb ik uit zwart papier gestanst en met een gele splitpen vastgezet. Het hondje heb ik weer gebruikt ('k vind hem zo leuk) en ik heb een halsband gemaakt met van dat touw, waar een ijzerdraadje in zit, zo blijft hij leuk staan. De tekst heb ik uit geel papier gestanst en omdat de tekst een beetje wegviel heb ik met een zwarte pen, een lijntje eromheen gezet.

Wil je de andere letters uit het boekje nog even bekijken? aan de rechterkant van mijn blog zie je een aantal 'hoofdstukken' staan. Hier staat ook tussen; ABC van Sander. Als je daarop klikt, krijg je de rest van de letters die ik al heb gemaakt. Ik maak ze niet in een bepaalde volgorde, het is maar net welk idee ik bij een letter krijg.

Nog 6 letters te gaan, waarvan ik van 2 letters weet wat ik ermee wil doen. De laatste 4 letters zijn; de i en j en de u en x. Poeh....dat wordt nog even bedenken hoor ! maar deze heb ik maar weer !
bedankt weer voor het kijken,
groetjes,
Wiebine

9 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Echt geweldig leuk Wiebine, ik kan me voorstellen dat boekje twee wat moeilijker wordt, je wilt toch weer wat anders verzinnen maar oh wat een eer heb je van je werk, ik heb even de andere ook bekeken, echt ontzettend leuk.

Brenda zei

dat wordt een prachtig album Wiebine, al kan ik me voorstellen dat het soms best lastig is om nog weer wat nieuws te verzinnen. Ik vind deze pagina ook weer supermooi geworden! Zo leuk en origineel! Echt gaaf &stoer.
Groetjes&fijn weekend,
Brenda

Chantal zei

Superleuk gemaakt met een geweldige quote!!

Ik vind het zo knap dat je volhoudt!! Nog een paar meis....

Annemarie zei

Ontzettend bijzonder dat je dit voor je zoon maakt!
Erg mooi.
Groeten Annemarie

Boukje zei

Mooi geworden, mooi hoe je het molding paste in de achtergrond verwerkt hebt!
Groetjes Boukje.

Ellen zei

prachtig geworden en wat een leuk idee ook, ik ga starks de anderen eens uitgebreid bekijken.

Je@net zei

Gave quote, Wiebine, en weer een heel leuke en originele pagina voor het boekje van Sander. Een hele klus om twee van de boekjes te maken. Succes met de laatste 6 pagina's!

De hobby droom zei

Wat een ontzettend leuk en origineel idee! Mooi gedaan :) en loesje blijft altijd grappig he? Succes met je laatste letters.

Lieve groetjes, Mandy

Heidie zei

Wat een mooie pagina. En die quote is erg leuk.

Liefs Heidie