zondag 14 september 2014

Halloween-tag een beetje mixed media

Ja hoor, eindelijk eens een beetje met mixed media zitten spelen. Chantal heeft op het Heppiescrappy een mixed media uitdaging gezet en deze wil ik hier eens aan meedoen. Ik wil steeds een beetje met mixed media gaan spelen, maar weet niet zo goed te beginnen.


Gister heb ik tijdens een meeting van het SNN forum gesproken met Anette, zij werkt hier heel veel mee en van haar heb ik een tip gekregen om een mooie ondergrond te krijgen. Je pakt een stuk tissuepapier (te koop bij Art Journey) maar 't zit ook in sommige schoenendozen, (dat zachte gladde papier). Dus ik vanochtend in de garage op zoek naar alle schoenendozen die we nog steeds bewaren en ja hoor, in één doos zat nog zo'n stukje papier. Ik heb op dat papier met een tekststempel afdrukken hierop gemaakt, daarna het papier gekreukt en toen op een tag geplakt met decopatch lijm.

Daarna heb ik dit wat opgekleurd met distress inkt in de kleuren; Spiced Marmalade, Ripe Persimmon, Seedless Preserves en Walnut stain. De randen heb ik bewerkt met Walnut stain. Je krijgt zo een heel leuk effect.

Ik heb nog een doos vol stansjes die ik heb gekregen tijdens de stansjesswaps die we een aantal keren hebben georganiseerd en eerlijk gezegd doe ik hier niet zoveel mee, maar er zat een lantaarn in, ik geloof van Tim Holtz en deze heb ik zwart gemaakt met distress inkt.

De kat zat ook tussen de stansjes en die heb ik met embossingpoeder Black Twinkle. Ik heb de lantaarnpaal aan de rechterkant geplaatst, zodat de kat achterom kijkt naar de spin die naar beneden loopt. De spin heb ik trouwens ooit eens bij de Xenos gekocht evenals de pompoen, die ik met distress inkt een beetje zwart heb gemaakt.

Met een zwarte perlen pen heb ik bovenin de hoek een spinnenweb gemaakt.

De datumstempel heb ik ook al heel erg lang, maar ik gebruik hem bijna niet, dus deze maar eens onder het stof weggehaald en hierop de 31 en okt met een witte pen omlijnt. Met mijn Dymotang heb ik het woordje boo geschreven (helaas heeft mijn dymotang geen !! die had ik hier graag achter het woordje gebruikt)

Het kaartje heb ik met een leuk knijpertje vastgezet. Daarna nog wat lintjes boven door de tag gehaald en klaar !

Ik vond het ontzettend leuk om dit te doen en ga er vast en zeker vaker mee aan de slag.
 
groetjes,
Wiebine

8 opmerkingen:

Gea zei

ik vind m fantastisch!
groetjes Gea

Els zei

Geweldig wat een bijzonder leuke tag Wiebine en heerlijk dat je van Anette, nog wat goeie tips hebt gekregen.
Ik wil dolgraag ook nog eens naar Anette, maar de tijd ontbreekt me momenteel.
Groetjes, Els

Annemarie zei

Geweldig gemaakt!
Groeten Annemarie

Brenda zei

Hij is supergeslaagd Wiebine! Heel mooi en spooky ;)

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een gave tag en ja dat papier bewaar ik ook altijd, erg leuk voor veel dingen.

Jane zei

Wauw Wiebine wat heb je dat mooi gedaan. Net echt hihi.Een hele handige tip.

Groetjes Jane

Lenet zei

Ik vind hem super geworden.. was de challenge bijna vegeten..zal er ook maar eens mee aan de slag gaan.

Sylvia zei

Prachtige haloween tag heb je gemaakt.

Groetjes Sylvia