zondag 31 mei 2015

Pan Pastel challenge 7 Birds

Tsja, de challenge van deze keer op het Pan Pastels Challenge blog is Birds !! hoe kan ik hier nu niets mee doen ! heb op mijn verjaardag de stempels van Tim Holtz gehad; Crazy Birds en daar nog niet zoveel mee gedaan, dus dit was een leuke uitdaging om aan te gaan. De twee pan pastels gebruikt die ik bij de 1e Challenge heb gewonnen en deze kaart gemaakt;
De achtergrond heb ik gemaakt door een template op de witte kaart te leggen en daarna met versamark hieroverheen te "stempelen" hierna heb ik met Pan Pastel Magenta 430.5 eroverheen gewreven. Zo krijg je dat leuke resultaat. daarna nog een achtergrond gemaakt met dezelfde template maar dan met embossing pasta een beetje relief gemaakt op de kaart. Hierover heen nog een template gebruikt (bloemetjes) en de kaart helemaal gekleurd met Bright Yellow Green 680.5. Daarna het vogeltje ingekleurd en uitgeknipt en erop geplakt. Daarna er nog eens overheen gestempeld om de pootjes en de kuif er ook op te krijgen (die kun je immers niet knippen) De houten hartjes heb ik ook gekleurd en als laatste heb ik de tekst met een tekstwolkje er met dikke tape opgezet, zodat je weer wat diepte krijgt. Ik ben er wel blij mee, zeker omdat ik al een tijdje het scrappen in de ijskast heb gezet, geen tijd, geen zin... maar het begint weer een beetje te kriebelen.

Met deze kaart wil ik dus graag meedoen aan de challenge bij PanPastelBNL Challenge blog.

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden,
groetjes,
Wiebine

6 opmerkingen:

Boukje zei

Mooi geworden Wiebine! Mooie lieve kleurtjes en het reliëf doet het leuk erbij! Leuk dat je meedoet met de PanPastelchallenge!
Groetjes Boukje.

Thamar, zei

hoi hoi
nou je kaartje is goed geslaagd ik vind hem super. en ik hoop dat je goed de kriebels krijg wat scrappen dat kan je goed.

gr Thamar

Jeanette zei

Mooie paarse kleur en het reliëf geeft de kaart wel iets extra's. Goed gelukt en succes met de challenge.

Groetjes Jeanette

Lydia Boode zei

Leuk hoor de vogels. Dank je voor het meedoen met onze challenge bij PanPastel.
Groetjes
Lydia

Lydia Boode zei

Leuk hoor de vogels. Dank je voor het meedoen met onze challenge bij PanPastel.
Groetjes
Lydia

Ballie (Bennarda) zei

leuk kaartje met die grappige vogel.
gr Ballie (Bennarda)