dinsdag 9 juni 2015

Afgelopen zaterdag een SU crop gehad ...

Afgelopen zaterdag weer naar een SU crop geweest, dit keer in het dorp, dus lekker dichtbij. Ik zag er best tegenop eigenlijk, want ik ben de laatste tijd niet echt creatief bezig, maar ik heb het super naar mijn zin gehad bij Elizabeth (Lizzy) en Jane heeft weer erg haar best gedaan om leuke voorbeeld kaarten voor te bereiden.

Zoals we wel vaker doen, als Jane een party doet is gewoon lekker aan het werk gaan, met de stempelsets en inkten die ze mee heeft. Ik heb maar liefst 6 kaarten gemaakt en een superleuke stans-set aangeschaft. Kan niet wachten tot ik hem heb !

Bij deze kaart heb ik de stans gebruikt, die ik ook heb aangeschaft, de Hello You Thinlits, vier verschillende stansen met de tekst; Happy, You, Hello en Thanks. Leuk zijn ze he, en zo lekker groot ook !
Deze kaart heb ik gelift naar een voorbeeld van Jane, maar natuurlijk wel een eigen draai aan gegeven. De jute komt bij de Action vandaan.

Ook deze kaart is naar een voorbeeld van Jane, alleen heb ik de kaart in de breedte gemaakt.

Met dezelfde stempelset heb ik deze kaart gemaakt, lekker vrolijk ! maar hij is wat mij betreft wel een beetje druk zo.
De stempelset die ik bij deze kaart heb gebruikt is niet meer te koop, jammer, want hij is eigenlijk best leuk. Ook hier heb ik de stans gebruikt die ik heb aangeschaft.

Met dezelfde stempelsset heb ik deze kaart gemaakt.
 
Wat een productie he !
leuk dat je weer even kwam kijken, en bedankt voor je berichtje,
 
groetjes,
Wiebine

1 opmerking:

Jeanette zei

Wat een serie leuke kaarten heb je gemaakt Wiebine, zo verschillend allemaal. De bovenste kaart is mijn favo!

Groetjes Jeanette