vrijdag 11 november 2016

een tijdje uit de running....

Toch even wat van me laten horen. Vier weken geleden ben ik geopereerd aan mijn schouder, waardoor ik nu al vier weken thuis zit, maar het gaat inmiddels steeds beter, dus voorzichtig aan probeer ik iedere dag weer iets creatiefs te doen.

Voordat ik geopereerd werd heb ik ook nog een aantal dingen gemaakt die ik nog niet had laten zien, dus dat ga ik in deze blogpost doen.

Het art journaling vind ik steeds leuker worden en daarom doe ik tegenwoordig mee met de opdrachten die Ellie steeds op het forum geeft. Ik ben net ingestapt, dus kan nu nog maar 1 art journal laten zien, de 2e is inmiddels klaar, maar die kan ik nog niet laten zien, hij wordt eerst op het forum gezet, daarna zet ik hem hier neer.

 
Er moest een Owl op komen te staan. Deze heb ik met wat afdrukken die ik gemaakt heb met mijn gelli plate gemaakt en de tekst heb ik gewoon geprint. Ik merk dat stempels vaak niet mooi afdrukken in zo'n boek, dus een volgende keer de stempel maar niet op een acrylic blok doen, maar met de hand stempelen. Ik denk dat ik dan een mooiere afdruk krijg. De achtergrond is met wat kleuren verf gemaakt en ik heb nog wat templates hierbij gebruikt. Ik vind het zo leuk om te doen!
 
 
Op het scrapotheekforum was een tijd terug een heel weekend 'international cardmaking weekend' georganiseerd, ik had 3 kaarten gemaakt. Bij iedere inzending werd een briefje met een naam in een potje gedaan en hieruit werd een winnaar gehaald en laat ik nu net de winnaar zijn, zo leuk !
Monique heeft het georganiseerd en mijn prijs was voor 15,- uitzoeken aan Stampin Up spulletjes. Ik heb er iets bijgelegd en de stempelset met de veren gekocht en hier heb ik deze kaart van gemaakt. Nogmaals bedankt voor de prachtige stempel Monique !
 
en weten jullie nog dat ik op mijn verjaardag (8 april) een weekend naar Parijs ben geweest en daar een workshop van Birgit Koopsen heb gevolgd? het boekje dat we daar gemaakt hebben, heb ik eindelijk afgemaakt. Ik moet zeggen dat ik hem nu heel anders zou hebben gemaakt, maar ik zat zo vol adrenaline daar, dat ik even niet zo goed wist, waar ik mee moest beginnen. Een hele leuke techniek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 We gingen als volgt aan het werk; we kregen een A3
 
, die we met onze favoriete kleuren verf en een brayer mochten inkleuren. Hieroverheen gingen we stempelen met sprayinkt en zo maakten we de achtergrond. Met deze achtergrond maakten we het boekje. Zoals je kunt zien had ik niet genoeg papier meer om ook de achterkant te beplakken, dus ik heb alle restjes samengevoegd tot 1 achterkant, je moet wat :) al met al een hele ervaring rijker en superleuk om te doen.
 
 
Kortgeleden heb ik deze tag gemaakt. Hij is geinspireerd door de tag 2016 van Tim Holtz, met allerlei soorten rub-ons.
 
Ik vond het leuk dat je kwam kijken en hopelijk kan ik binnenkort weer wat nieuws laten zien !
 
groetjes en alvast een fijn weekend!
Wiebine
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


2 opmerkingen:

Margot zei

Mooie dingen heb je gemaakt! Ik ben weg van het minialbum!

Monique zei

Wat een prachtige dingen heb je allemaal gemaakt en wat een leuke technieken.
Wil dit ook altijd nog eens doen, maar ja de tijd ontbreekt mij echt.
En een hele mooie kaart met die veertjes, veel plezier met je leuke stempel, ik ben er ook helemaal weg van. Na de kerst ga ik er ook weer lekker mee aan de slag.