woensdag 30 november 2016

Dutch Card Lovers en Liftchallenge

Ik zag onlangs 2 superleuke uitdagingen voorbij komen. De één is van Dutch Card Lovers en de opdracht dit keer is; Stars & Stripes. Ik heb voor deze kaart mijn nieuwe stempel van Darkroom door Brushed Stares gebruikt een prachtige stempel vind ik zelf. Ik heb hem met WOW embossingpoeder bewerkt en daarnaast heb ik de streepstempel uit de Word of Art stempelset van Stampin Up gebruikt, ook deze heb ik met embossingpoeder gemaakt. Vier rondjes uitgestanst en op dekaart bevestigd. Met de witte uni posca pen wat bewerkt en de tekst uit wit cardstock gestanst. Nog een paar rode pareltjes erop en ik vond hem klaar.
 
 
Daarnaast heb ik de kaart ook gemaakt voor het Liftchallenge blog. Je moest deze kaart liften;
 
 
Ik heb geen mooie sterstans of andere stans die er mooi op past, dus heb ik een tekststans gepakt en deze in het midden bevestigd.
Weer een Kerstkaart klaar, ik ben niet zo van de kerstkaarten, kan me er op de één of andere manier niet op storten, maar geeft niet, zo krijg ik een mooi aantal kaartjes bijelkaar voor diegene die een eigengemaakte kaart waarderen en de rest krijgt een zelfgekochte kaart :)
 

 
groetjes,
Wiebine
 


6 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Kijk dat is nog eens slim. Twee challenges gecombineerd. Je kaart is leuk geworden. Groetjes, Ankie

Aletta zei

Ja, dat is nog een leuk... 2 voor de prijs van 1... goed bedacht !

Margot zei

Leuk! Een hele stoere uitvoering! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Cornelie zei

De versiering hoefde ook niet persé hetzelfde te zijn. Deze tekst is mooi! Mooie stoere kaart. Dank je wel voor t meedoen!

Marjan Küppers zei

Ja, heel mooi vind ik je lift. Papierkeus is prachtig, de tekst is dit geval echt de eyecatcher. Gaaf! Dank je wel voor het meeliften, Wiebine!
En natuurlijk ook voor het meedoen met DCL, want ook daar is aan de challenge voorwaarde voldaan.

Ellen zei

Geweldige sterren en strepen kaart Wiebine!
Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen.