vrijdag 6 december 2013

eindelijk mijn 1e Kerstkaarten gemaakt !

Ik maak er nooit zoveel, maar het werd nu toch wel tijd om eens een Kerstkaart te gaan maken. Ik verstuur nooit zoveel zelfgemaakte Kerstkaarten, maar een paar moet ik toch wel even maken.

Tijdens de crop bij mij thuis afgelopen woensdag, waar Annemarie, Boukje, Jane en Marian bij waren heb ik eindelijk mijn 1e 2 Kerstkaarten gemaakt.

Op Pinterest had ik zo'n gave kaart gezien, die wou ik absoluut gebruiken en met heel veel kunst en vliegwerk heb ik hem gemaakt.
De tekststans is van Marianne Design, ik heb hem even geleend van Boukje. Het vlaggetje aan de rechterkant heb ik gemaakt met behulp van de SU achtergrondstempel Chevron. De onderkant van het strookje vellum heb ik met een randpons bewerkt en op het stukje vellum heb ik met witte embossingpoeder een aantal sterretjes gemaakt.

Ik heb nog een hele andere Kerstkaart gemaakt;

Een Kerstboom geknipt uit een stuk kraftcardstock en hierachter heb ik op wit papier wederom de achtergrondstempel Chevron gebruikt, dit keer met WOW embossingpoeder zwart/glitter, geeft een leuk effect. Daarna linksboven en rechtsonder nog een ster gemaakt met witte embossingpoeder. Een touwtje erom en nog een gestanste ster erbovenop geplakt. Een paar glittersteentjes erbij... en klaar !

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer,
groetjes,
Wiebine

8 opmerkingen:

Boukje zei

Mooie kaartjes! 'k Had eerst niet eens door dat je bij die onderste kerstboom zelf gestempeld had, het lijkt wel dessinpapier! Leuk effect! En ook je bovenste is mooi geworden zo!
Groetjes Boukje.

Brenda zei

Ik vind ze allebei supermooi geworden Wiebine! Die 1e heeft ook idd een heel hoog liftgehalte, vind m echt heel gaaf! zó leuk met die "kerst"stans!
Groetjes en fijn weekend,Brenda

Maaike Huisman zei

Ik vind de kerstboom erg mooi. Ik zag er wel direkt de chevron stempel in.
Je bruine zak vind ik ook mooi.

Groetjes, Maaike

Els zei

Dat zijn hele mooie kerstkaartjes Wiebine en zo verschillend.
Die met de tekst 'Kerst' is heel mooi.
Groetjes, Els

Alida zei

ze zijn erg leuk en fijn dat het begin er is....

Jeanette zei

Mooie kaarten heb je gemaakt, de 2e is helemaal mijn favoriet!

Groetjes Jeanette

Lin zei

Mooie kaartjes Wiebine, de 2e vind ik het mooiste!

Kitty zei

Mooie kaartjes allebei Wiebine, maar de bovenste vind ik he-le-maal super!