donderdag 27 november 2014

Heel veel kaartjes gemaakt

Zoals een aantal van jullie misschien wel weten ben ik sinds mei dit jaar op zoek naar een leuke nieuwe baan. Na heel wat jaartjes bij de bank te hebben gewerkt heb ik twee jaar geleden besloten te stoppen bij de bank. Ik vond het allemaal veel te commercieel worden en stond er niet meer achter. Ik kon daarna direct als klantadviseur bij een Woningcorporatie aan de slag en dat is helemaal mijn ding, veel klantencontact en hier kun je de mensen echt helpen, informatie verstrekken, oplossingen zoeken. Helaas hebben zij moeten besluiten om de tijdelijke contracten te stoppen en daarom zit ik sinds mei thuis en heb ik een fulltime job als; banenzoeker.

Het liefst zou ik weer bij een woningcorporatie aan de slag gaan, maar dat is niet zo gemakkelijk, de corporaties reorganiseren allemaal, dus het is erg moeilijk om daar nog tussen te komen. Daarom zoek ik nu ook wat breder en kijk ook naar andere functies zoals receptioniste of office manager bij bijvoorbeeld een Makelaardij o.i.d.

De afgelopen tijd (dus vanaf mei jl) ben ik echt dagelijks bezig met het zoeken naar een nieuwe/andere baan. Veel zoeken op het internet, verdiepen in "hoe solliciteer je tegenwoordig" veel bezig op social media zoals Linkedin, Twitter. Ik heb er een ware dagtaak aan. Niet erg hoor, het is zelfs best leuk om te doen, maar sinds een paar weken merk ik dat mijn energie op raakt en dat ik in een dip terecht kom en dat wil ik niet laten gebeuren.

Vorige week ben ik bij een loopbaancoach geweest, Marianne, en zij heeft mij gezegd dat ik meer tijd moet vrijmaken om ook leuke dingen te doen om zo weer wat meer energie te krijgen die ik weer kan gebruiken voor mijn zoektocht naar een andere baan. Ik heb nu 3 vaste sollicitatiedagen ingepland, dan ben ik dus bezig met solliciteren en alles wat daarbij hoort en ik heb nu dus ook vaste dagen dat ik lekker creatief bezig kan zijn of andere leuke dingen kan doen en dat helpt ! ik krijg er zeker energie van.

De laatste dagen heerlijk bezig geweest met het maken van kaarten, wat gelift en wat inspiratie opgedaan en het wil steeds beter, heerlijk ! dit zijn de kaarten die ik tot nu toe heb gemaakt.

Ik weet het, ik moet eigenlijk bezig met Kerstkaarten, maar dat wil op de één of andere manier niet lukken, dus misschien komt dat nog en anders maar niet :)

Deze kaarten zijn gemaakt met templates, embossingpasta en washitape.
 
deze is met restjes papier gemaakt;

 
De onderstaande kaarten heb ik met Pan Pastels gemaakt, leuk spul hoor ! 
Eindelijk de Hardwood stempel van Stampin Up gebruikt;


 
Deze kaart had ik bij Sabine gezien en gelift

 
Op deze kaart heb ik een stempel verwerkt die ik al heel lang heb. Het is een vierkante stempel met hierop allerlei teksten. Ik heb het hele witte vlak hiermee vol gestempeld, geeft een leuk effect hè


 en deze heb ik voor een uitdaging gemaakt
Nou, heb ik niet goed mijn best gedaan?
 
bedankt voor het kijken èn mochten jullie iets voor me kunnen doen op het gebied van nieuw werk, dan hoor ik het graag. Misschien kun je me in contact brengen met mensen die het werk doen dat ik graag wil doen, misschien kom je een leuke vacature tegen, noem het maar op, ik hoor het graag !!
 
Mocht ik wat voor jou kunnen doen, dan hoor ik het ook graag. Ik zie natuurlijk veel vacatures langskomen en wie weet ben jij ook ergens naar op zoek, ik help je graag.
 
groetjes,
Wiebine

10 opmerkingen:

Boukje zei

Wow, wat heb je veel kaartjes gemaakt, leuk zeg! Die met je houtstempel zijn ook leuk geworden!
Groetjes Boukje.

Petra zei

Zo dat zijn nog al wat kaarten!
Erg leuk, vooral die met washytape en structuurpasta vind ik heel erg leuk!
Groetjes Petra

Heidie zei

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt.

Liefs Heidie

Annemarie zei

Wauw Wiebine, wat heb je superleuke kaarten gemaakt.
Succes met solliciteren!
Groeten Annemarie

Els zei

Geweldig leuke productie kaarten Wiebine en wat zijn ze allemaal goed gelukt zeg. Erg leuk die met structuur pasta.
Groetjes, Els
Als ik iets hoor laat ik het je weten.

Els zei

Geweldig leuke productie kaarten Wiebine en wat zijn ze allemaal goed gelukt zeg. Erg leuk die met structuur pasta.
Groetjes, Els
Als ik iets hoor laat ik het je weten.

Maaike Huisman zei

Die met die structuur pasta vind ik ook erg mooi. Plaatjes, stuk voor stuk. Wat goed van je, dat je met de job coach hebt afgesproken, dat je ook tijd mag nemen voor leuke dingen.
Niet in een dip zakken hoor. Het zal niet meevallen om werkloos thuis te zitten, maar er komt vast wat op je pad. Sterkte en succes met solliciteren.

Groetjes, Maaike

Margot zei

Zeker je best gedaan, erg leuk! Die met dikke kus is mijn favoriet!

Klaske zei

Hoi Wiebine,

Veel kaartjes! Die bovenste zijn helemaal in mijn straatje! enneh, eindelijk die houtnerf... we hadden het er laatst nog over.

Fijn dat je met deze manier van tijd indelen meer rust krijgt. Ik hou mijn ogen en oren open voor je!

Groetjes
Klaske

Jeanette zei

Al even niet meer op je blog geweest, en wat heb je ondertussen veel leuke kaarten gemaakt. Zo verschillend allemaal.

Groetjes Jeanette